Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Aslan yara aldı!(Galatasaray1Gaziantepspor 1)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arena'da kazanan çıkmadı... Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Braga maçı öncesi Gaziantepspor karşısına çıkan Galatasaray, sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Ibricic'in golüne engel olamayan sarı-kırmızılı ekip, 1 puanı Burak Yılmaz ile kurtardı.
[Resim: gfz1s.jpg]
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-s...-yara-aldi
Fenerbahçe,Antalya ve Beşiktaş bu hafta büyük ihtimal yenecekler.Galatasaray 1-2 hafta sonra liderlikten düşecek.
O kötü dediğiniz Beşiktaş liderliğe yükselirse şaşırmayın derim.
Bu hafta yine liderlik cepte yerin7kat6 biraz olaylara tarafsız bak
(12-01-2012 11:48 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Bu hafta yine liderlik cepte yerin7kat6 biraz olaylara tarafsız bak

Objektif tarafsız demek senin takımını desteklemek değil. O da objektif ve tarafsız davranıyor. Söylenen şey işinize gelmeyince saçmalamaya başlamayın, forumda futbol takımını savunsan n'olacak ?
Ben kendi düşüncemi söylüyorum.Bu hafta lidersiniz doğru.Fakat rakipleriniz iyi oynuyor.Kendi evinizde Gaziantep'e takılırsanız liderlikten düşersiniz.Aynı durum Fenerbahçe Beşiktaş veya herhangi bir kulüp için olsaydı yine aynı şeyleri söylerdim.
Fener eğer iyi oynunu sürdürürse alır maçı zaten hafta arası önemsiz bir avrupa ligi maçı var ki ben olsam as takımda çok oynayan hasan ali gibi kuyt gibi oyuncuları oynatmam ne gerek var bir sakatlık olur birşey olur neme lazım Big Grin
Referans Adresler