Evet beyler dün gece ismi lazım değil bir vatandaşla oyunlar hakkında konuştukda farkettimki harbiden uzun zamandır oyun oynamadım... Hazır vizelerimin bittiği şu güzel günlerde şöyle sağlam bi oyun oynamak istiyorum... Online oyun istemiyorum. Tercihen silahlı oyun istiyorum ve Torrent dan çekicem hiç oyuna para veremem zaten battım maddi olarak bu aralar...
Hitman Absolution
Black Ops 2
Modern Warfare 3
Far Cry 3
Battlefield 3
Medal of Honor Warfighter
GTA tarzı bir oyun Sleeping Dogs
Max Payne 3
Edit: Team Fortress 2 de güzel ve eğlenceli bir ücretsiz MMO oyundur
İstersen Mw3 satayım sana 25'ten
(11-30-2012 09:38 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Black Ops 2 oynadınmı ?
Torrent var mı ? ve kaç gb ?
(08-15-2012 01:09 AM)ErayG Yazılan: [ -> ] (08-15-2012 12:40 AM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Bu arada önerdiğiniz Single Player oyun var mı kota bol gitmeden sıfırlayayım 
The Walking Dead - Şuan 2 bölümü çıktı ve oyunçeviri ekibi ikisinin de türkçe yamasını çıkardı güzel oyun ve bu ay içinde 3. bölüm gelecek
Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier - TPS savaş oyunu
London 2012 The Official Video Game of the Olympic Games - Olimpiyat oyunu insanı çok sinir ediyor söyliyim 
Duke Nukem Forever - FPS aksiyon oyunu uzaylılara karşı, türkçe yamasını bunun da mevcut
Alan Wake - Kısmen korku oyunu türkçe yama mevcut
Mafia II - Oynamadıysan kesinlikle indir oyna, türkçe yama mevcut
Race Driver: Grid - Yarış oyunu istersen bunu öneririm, NFS serisine 10 çeker bir oyun
Aklıma gelenler bunlar şimdilik
Eray'dan aldığım öneriler doğrultusunda The Walking Dead ı oynadım, ilk 2 bölümünü bitirdim gerçekten farklı ve bir o kadar da güzel oyun. 8/10
Alan Wake oynadım. Senaryosu gayet hoş ancak gölgeler beni sıkmaya başlamıştı oyunun sonlarına doğru

7/10
Mafia II. Oynamadıysan hayatından bir parça eksik

9/10
Not: Türkçe yamaları mevcut.
(11-30-2012 09:27 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Evet beyler dün gece ismi lazım değil bir vatandaşla oyunlar hakkında konuştukda farkettimki harbiden uzun zamandır oyun oynamadım... Hazır vizelerimin bittiği şu güzel günlerde şöyle sağlam bi oyun oynamak istiyorum... Online oyun istemiyorum. Tercihen silahlı oyun istiyorum ve Torrent dan çekicem hiç oyuna para veremem zaten battım maddi olarak bu aralar...
Benle konuştu.
Edit :
Madem torrent,
Walking Dead : Tamamını playthrough izledim müthiş bir oyun, izlememiş olsam alır oynardım ama anlamı olmaz.
Battlefield 3 : Single FPS çok iyi oluyor, çok fantastik storyline yapmışlar

GTA IV : Oynamışsındır belki ama gayet başarılı günler bile geçirilir yani bşaında
Skyrim : Efsane zaten.
Çoğu kişinin eklediği oyunları kişisel yorumumu eklemediğim sürece tekrar eklemedim listeye

(11-30-2012 09:55 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Eray'dan aldığım öneriler doğrultusunda The Walking Dead ı oynadım, ilk 2 bölümünü bitirdim gerçekten farklı ve bir o kadar da güzel oyun. 8/10
5. bölümü bile çıktı Walking Dead'in

Üçüncü bölümün Türkçe yaması mevcut, dördüncü bölümün de yakında çıkar haberin ola. Ve bu arada 2. sezonu da gelecek(miş) oyunun.
Ek olarak Deadlight ve Mount & Blade Warband'ı da öneririm.
Edit: Ve Sinan, bütün oyunlar torrentte mevcut
(12-01-2012 12:08 AM)ErayG Yazılan: [ -> ] (11-30-2012 09:55 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Eray'dan aldığım öneriler doğrultusunda The Walking Dead ı oynadım, ilk 2 bölümünü bitirdim gerçekten farklı ve bir o kadar da güzel oyun. 8/10
5. bölümü bile çıktı Walking Dead'in
Üçüncü bölümün Türkçe yaması mevcut, dördüncü bölümün de yakında çıkar haberin ola. Ve bu arada 2. sezonu da gelecek(miş) oyunun.
Ek olarak Deadlight ve Mount & Blade Warband'ı da öneririm.
Edit: Ve Sinan, bütün oyunlar torrentte mevcut
Şuan 1-2-3-4-5 Walkind dead i indiriyorumda bu chapter olayı ne ? Dizi bölümlerini mi oyun yapıyolar ?
Mount&Blade Warband aldığım bir oyun güzel, Skyrim de bir o kadar geniş ve sürükleyici bir RPG.