İyice sıkılmaya başladı oyuncular artık. Çok adam oyunu bıraktı bence haklılarda . Buraya kadar sanırım bu oyunun ömrü. Ne olacağı bilinmez ama Server ımıza bakarsak ıııııhhhııııııı yok böyle bişey.

Şimdi meydan kalsın bakalım hack Ve ovc kullanan çakal laara da birbirini yesinler.
Oyun için önerimde Eğer eski oyuncuları kazanmak istiyorsanız ki bence istamıyonuz ... bu oyunu BAŞTAN evet en baştan yaratın. lwl lerimiz önemli değil yeterki hack ve illegal birşeyler yapılamayacak bir şekilde yaratın. bu sizin işiniz. Bunun için para kazanıyorsunuz. Ve bende bunun için size para yatırıyorum . Paramızla Rezil oluyoruz. sen çek pre + Cashh elin it'i acsın hacki ohhhhoohhhhh ne ala memleket. Ya bi çare bulun yada bırakın kalsın .
Bunlar Bu İşi Yapabilcek Olsaydı Şimdiye Kadar Yaparlardı.Bunlarda O Alt Yapı Yok.
Çok saçma. Bunları yapmadıkları takdirde zaten kendiliğinden bitecek bu oyun. Ama sanırım onlarda bunu istiyor. Yazık bu kadar emeğime yazık bu kadar maddi manevi emeğime. Gavur dölleriyle oynamak istemıyorum bu oyunu. Zaten onlara hack serbest

%5 i temiz kalanı TERTEMİZ.
piyasaya bir sürü oyun çıktı artık black os felan al oyna yani başka bieyler yap warrock bu işte daha 1 adım ileri gitmez
Black Ops 2 aldım. Gayet memnunum. COD serisi sonunda adam akıllı multiplayer çıkarmış.
(11-30-2012 10:10 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Black Ops 2 aldım. Gayet memnunum. COD serisi sonunda adam akıllı multiplayer çıkarmış.
bide beğenmiyordun zafer

sende eski mari cilerdensin bf3 açmadı tabi cod daha iyi

(11-30-2012 10:58 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ] (11-30-2012 10:10 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Black Ops 2 aldım. Gayet memnunum. COD serisi sonunda adam akıllı multiplayer çıkarmış.
bide beğenmiyordun zafer
sende eski mari cilerdensin bf3 açmadı tabi cod daha iyi
CODun hiçbir oyununu beğenmedim online olarak, black ops hariç. Sistemi düzeltmişler sonunda. Öyle 4 branş 5er silah 3er attachment olayından kurtulmuş sonunda oyun.
(11-30-2012 08:59 PM)HersekZade Yazılan: [ -> ]İyice sıkılmaya başladı oyuncular artık. Çok adam oyunu bıraktı bence haklılarda . Buraya kadar sanırım bu oyunun ömrü. Ne olacağı bilinmez ama Server ımıza bakarsak ıııııhhhııııııı yok böyle bişey. 
Şimdi meydan kalsın bakalım hack Ve ovc kullanan çakal laara da birbirini yesinler.
Oyun için önerimde Eğer eski oyuncuları kazanmak istiyorsanız ki bence istamıyonuz ... bu oyunu BAŞTAN evet en baştan yaratın. lwl lerimiz önemli değil yeterki hack ve illegal birşeyler yapılamayacak bir şekilde yaratın. bu sizin işiniz. Bunun için para kazanıyorsunuz. Ve bende bunun için size para yatırıyorum . Paramızla Rezil oluyoruz. sen çek pre + Cashh elin it'i acsın hacki ohhhhoohhhhh ne ala memleket. Ya bi çare bulun yada bırakın kalsın .
Çözüm bırakmak. Düzelmez artık.
Yenilikte kurtarmaz. Adamlar Türk'leri sildiler bu oyundan. Ortamı olan dışında neredeyse bütün Türk'ler bıraktı bu oyunu. Zaten gerçekten de oynamaya değmez. BF3'e geç yada BlackOps2 tavsiye ederim.

Oyunu bırak sende rahat cebinde rahat etsin oyuna vereceğin parayla git gez en güzeli

)
Bu oyunun yeri eskiler için bi' farklıdır. (-: