İki yıldan önce piyasaya çıkmayacağı iddia edilen Windows 7 SP1'in, o kadar beklemeye niyeti yokmuş meğerse.
Windows 7 RC sürümündeki hatalardan ders alan Microsoft, Windows 7'in tam sürümünü olabildiğince mükemmelleştirmiş ve basına, 2 yıldan önce SP1 sürümünün piyasaya çıkmayacağını sızdırmıştı.
Meğerse işler böyle değilmiş: TechARP'ın haberine göre - Ki Malezyalı site, isabetli tarih tahminleriyle tanınır-, Windows 7 SP1, Yazın ortasında piyasaya sunulacak ve işletim sistemi, her zamankinden de güvenli ve sağlam konuma getirilecek.
http://shiftdelete.net/windows-7-sp1-geliyor-18922.html
inş dedikleri gibi olurda tüm windows 7 kullanıcıları rahatlar
geldi bakalım benim bilgisiyara yüklenecek mi

Bence bilgisayar tarihinde xp gibi bir devrim olmayacak.
Bende şuan Windows vista Ultimate kullanıyorum ama RAM cok yiyiyor benımki 4gb olsada yaklaşık 1gb goturuyor Windows 7 daha iyi diye biliyorum bakalım bu yeni olan ne kadar daha iyi olucak ama XP gibisi yok hem hızlı hem RAM tuketımı yok denılıcek kadar az inşallah bu sistemde onun gibi olur...
(03-09-2010 10:33 PM)bugsbuney1 Yazılan: [ -> ]Bende şuan Windows vista Ultimate kullanıyorum ama RAM cok yiyiyor benımki 4gb olsada yaklaşık 1gb goturuyor Windows 7 daha iyi diye biliyorum bakalım bu yeni olan ne kadar daha iyi olucak ama XP gibisi yok hem hızlı hem RAM tuketımı yok denılıcek kadar az inşallah bu sistemde onun gibi olur...
Cok doğru söylüyorsun Windows Vista Ultimate kullanıyorum bende Rami feci yiyiyor ve yavaslatıyo Windown 7 dede aynısı olmaz inş.
Bende windows7 ultimate 64x var çok memnunum 6 Gb ramlerlede kaldıramayacağı bişey yok gibi..!
(03-10-2010 01:11 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Ben XP'imle Mutluyum. (:
aynen bende

daha iyisi cıkana kadar xp

Bana Geldide Ben Kullanmadım

Hiç Formatla Yükseltmeyle Uğraşamam