Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kazı Ustası Cris
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Bilica kazarken ver yansın edenler nerde aceba? Big Grin
Örneğin iyisi kötüsü olmaz.Bu saatten sonra hangi klüp şike yapsa ceza alır? Kocaman örnek var şike yapıp ceza almayan.2 metre önde tuttu zaten melo, penaltı tekrarlanmalıydı hatta melo 2. sarıdan kırmızı görmeliydi.Kendi yanlışlarınızı sıradanlaştırmak adına sizde yapıosunuz yeaaaaa modundan ne zaman çıkacak bu fenerliler merak ediyorum.
(11-26-2012 08:57 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Örneğin iyisi kötüsü olmaz.Bu saatten sonra hangi klüp şike yapsa ceza alır? Kocaman örnek var şike yapıp ceza almayan.2 metre önde tuttu zaten melo, penaltı tekrarlanmalıydı hatta melo 2. sarıdan kırmızı görmeliydi.Kendi yanlışlarınızı sıradanlaştırmak adına sizde yapıosunuz yeaaaaa modundan ne zaman çıkacak bu fenerliler merak ediyorum.

hiç bi zaman
bi' zamanlar Fenerbahçe arması altında forma terleten bi' oyuncu vardı. İsmi Bilica. Aynısını bize yapmıştı, şimdi Cris çirkef oluyor da, Bilica olmuyor mu? O zaman sesiniz çıkmıyordu.
Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin şerefini tek bir oyuncudan anlayamazsınız. Bu iki takımın halini en iyi Beşiktaşlı'lar anlar diyorum. Eğer Galatasaray veya Fenerbahçeli isen objektif olmanız çok zor.
Alt tarafı ayağını altını kaşımış.
2 oyuncu için 100 yıllık kuluplere şerefsiz deniyor çirkef deniyor ne saçma
2 veya 3 sene önceydi bilica bunları yaptığında yok fenerbahçe şöylede yok fenerin oyuncusu anca böyle olurda vs vs vs bir ton saçmalık konuşulmuştu. O konuşanlar bugünde cris için aynı şeyi ve galatasaray için aynı şeyi söyler mi? bu meraktan ötürü açmıştım aslında konuyu...
Siz Kafayımı Yediniz Adam 100 Yıllık Kalecimi
Göksu: Melo öne çıkmış, Cris penaltı noktasını kazmış veya Taffarel arkada kalmış, bunlar problem değil. Burada bütün sorumluluk bana aittir
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler