Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock hakkında?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ben şimdi oyuna başlıcam ama oyunda hala hack varmı veya lag bunlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim iyi oyunlar.
Hack varmı bilmem ama son günlerde haksız banlardan şikayetçi millet
warrockda hack azaldı ama tamamen önüne geçilebileceklerini sanmıyorum lag yok bilgisayarında olan bazı programlar yüzünden ban yiyen arkadaşlar oldu bence geri dönme türkiye serverı bomboş
oyun : f2p
f2p oyunda : hack her zaman olur
Yani warrockta her zaman hack var.
katılıyorum.
Hack yok demeyelim ama ama sayıları çok az.Türkiye serveri boş.Fakat illaki oynanacak oda bulunuyor.Haksız ban olayı başıma gelmediği için bir şey diyemeyeceğim ama.Odadan adam atılmıyor böyle saçma şeylerde var.Yeni hesap açınca ilk girişi siteden yapınca retail geliyor.Engineere p90 falan vs.Bir de 1 haftalık tmp9 xm8 falanda geliyor.
(11-25-2012 05:38 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]warrockda hack azaldı ama tamamen önüne geçilebileceklerini sanmıyorum lag yok bilgisayarında olan bazı programlar yüzünden ban yiyen arkadaşlar oldu bence geri dönme türkiye serverı bomboş

Buyur ?Bence biz farklı oyunlar oynuyoruz.BG odalar hackten geçilmez.CQC her 3 odadan 1 inde hack dolu khali marien cadoro falan saymıyorum onlarda mutlaka 1 tane cıkıyor.
Referans Adresler