Olsa ne iyi olur diyosunuzda adamlar haftalarca sürecek zifiri karanlıktan bahsediyor,evlerinizin camına siyah bezler örtün diyor ani ışık patlamalarına karşı, su depolayın diyor,hiçbir iletişim aracı yok diyor,bilgisayar yok diyor.Ne tecrübesi lan ne eğlencesi gelmesin ben memnunum halimden
(11-24-2012 07:22 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Olsa ne iyi olur diyosunuzda adamlar haftalarca sürecek zifiri karanlıktan bahsediyor,evlerinizin camına siyah bezler örtün diyor ani ışık patlamalarına karşı, su depolayın diyor,hiçbir iletişim aracı yok diyor,bilgisayar yok diyor.Ne tecrübesi lan ne eğlencesi gelmesin ben memnunum halimden
(11-24-2012 07:22 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Olsa ne iyi olur diyosunuzda adamlar haftalarca sürecek zifiri karanlıktan bahsediyor,evlerinizin camına siyah bezler örtün diyor ani ışık patlamalarına karşı, su depolayın diyor,hiçbir iletişim aracı yok diyor,bilgisayar yok diyor.Ne tecrübesi lan ne eğlencesi gelmesin ben memnunum halimden
Yav ölmeyi bayılmak sananlar bunlar.
1 gün boyunca öyle olup ertesi gün düzelecek sanıyorlar. Şey gibi, hani ilkokulda ortaokulda falan böyle veletler oralarını buralarını yaralayınca havalı göründüğünü sanıp "keşke bana araba çarpsa, kolum falan kırılsa off çok havalı olur yaralı olmak çok havalı off" falan diyor ya, aynı o stil.