Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 21 Aralık 2012
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Tarih yaklaştıkça TV kanallarında çokça konuşulmaya başlandı. Bu konu hakkında NASA çalışanlarının bilimsel açıklamaları;

Zombi istilası olsa fena olmazdı aslında Sad
Eğer olursa(umarım olur) çok garip ve değişik bir tecrübe yaşamış olucaz olmıyacak birşeyde değil bu bazıları saçma dese bile Smile
Buda japon prensesmiş. tarih yaklaşıyor bekleyip göreceğiz Smile
Bir kaç yıl önce de olacaktı aynısı.
(11-24-2012 06:58 PM)can1903 Yazılan: [ -> ]Buda japon prensesmiş. tarih yaklaşıyor bekleyip göreceğiz Smile

Hiç inandırıcı gelmedi :/
(11-24-2012 07:10 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(11-24-2012 06:58 PM)can1903 Yazılan: [ -> ]Buda japon prensesmiş. tarih yaklaşıyor bekleyip göreceğiz Smile

Hiç inandırıcı gelmedi :/

evet inandırıcı değil fakat yinede bir kaç yerde doğru diyor vücudu arındırmak felan içki içmemek Smile müslümanlığa yakın şeylere değiniyor.
Olsa ne iyi olur diyosunuzda adamlar haftalarca sürecek zifiri karanlıktan bahsediyor,evlerinizin camına siyah bezler örtün diyor ani ışık patlamalarına karşı, su depolayın diyor,hiçbir iletişim aracı yok diyor,bilgisayar yok diyor.Ne tecrübesi lan ne eğlencesi gelmesin ben memnunum halimden
(11-24-2012 07:22 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Olsa ne iyi olur diyosunuzda adamlar haftalarca sürecek zifiri karanlıktan bahsediyor,evlerinizin camına siyah bezler örtün diyor ani ışık patlamalarına karşı, su depolayın diyor,hiçbir iletişim aracı yok diyor,bilgisayar yok diyor.Ne tecrübesi lan ne eğlencesi gelmesin ben memnunum halimden

Fantezi yapıyorlar.
(11-24-2012 07:22 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Olsa ne iyi olur diyosunuzda adamlar haftalarca sürecek zifiri karanlıktan bahsediyor,evlerinizin camına siyah bezler örtün diyor ani ışık patlamalarına karşı, su depolayın diyor,hiçbir iletişim aracı yok diyor,bilgisayar yok diyor.Ne tecrübesi lan ne eğlencesi gelmesin ben memnunum halimden

Yav ölmeyi bayılmak sananlar bunlar.

1 gün boyunca öyle olup ertesi gün düzelecek sanıyorlar. Şey gibi, hani ilkokulda ortaokulda falan böyle veletler oralarını buralarını yaralayınca havalı göründüğünü sanıp "keşke bana araba çarpsa, kolum falan kırılsa off çok havalı olur yaralı olmak çok havalı off" falan diyor ya, aynı o stil.
Siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz.Hala buna inanlar varya bişey demiyorum.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler