Nexonun yaptığı son saçmalıktan sonra oyuna verdiğim 5,5 sene emeğin bir anlamı olmadığını anladım.Oyunu tamamen kaldırdım,bana kin duyan arkadaşlara da hayırlı uğurlu olsun.Ben herşeye rağmen bu oyunda mücadele verdim para verdim ama kaybettim buraya kadarmış verdiğim emeklerin hiçbir anlamı yokmuş.İsteyen istediğini desin bu saatten sonra isteyen istediği gibi çamur atsın umrumda bile değil Allah şahidimdir o bana yeter.
(11-23-2012 06:18 PM)ibrahmsr Yazılan: [ -> ] (11-23-2012 06:14 PM)riskx Yazılan: [ -> ]Nexonun yaptığı son saçmalıktan sonra oyuna verdiğim 5,5 sene emeğin bir anlamı olmadığını anladım.Oyunu tamamen kaldırdım,bana kin duyan arkadaşlara da hayırlı uğurlu olsun.Ben herşeye rağmen bu oyunda mücadele verdim para verdim ama kaybettim buraya kadarmış verdiğim emeklerin hiçbir anlamı yokmuş.İsteyen istediğini desin bu saatten sonra isteyen istediği gibi çamur atsın umrumda bile değil Allah şahidimdir o bana yeter.
Battlefiled 3'e başla 
Key aldım indirdim ancak ondada sorun çıkıyor sorunun videosu :
http://www.youtube.com/watch?v=csQuX3AC_GM
format attıktan sonra birdaha deneyeceğim
o sorunun çözümü var. livechat'e bağlan anlatsınlar.
(11-23-2012 06:31 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]o sorunun çözümü var. livechat'e bağlan anlatsınlar.
livecheat falan diyorsunda hiçbir bilgim yok nereden bağlanacağım buraya Türkçemidir derdimi nasıl anlatırım hiçbir bilgim yok biliyorsan söyle yapıyım
Geç kalınmış bir karar bence warrock 2007-2008-2009 arasında iyi bir oyundu ne zaman gamerfirst oyunla alakayı kesti (oyuna ilgi babında) o zaman oyun bitiş aşamasına geçti. Nexon'da düzeltemiyor ne yazık ki artık kapansada kurtulsa bu kadar insan

Ahh Kardeşim oyunu bırak demesi kolay zamanında o premium paketleri varken premıum almıstık 200 gun var sımdı sen gel oynama o verdıgın paralar nereye gitcek.

Seninle bir kaç kez karşılaşmıştık odalarda gerçekten iyi oyuncusun. Yani o kadar iyisin ki oyun bile dayanamadı sana

Hayırlısı olsun..