Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yüklü olmayan haritalar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bende 4-5 tane harita eksik bu yeni gelen banisgarden dahil.Bende bu sorun sürekli var eskiden çözümünü öğrenmiştim fakat unuttum;Check Files yaptım,oyunu yeniden yükledim ama olmadı çözümünü bilen yardım edebilirmi ?Ve check Files yaptıktan sonrada bu hatayı aldım Ss.giftotos.gif
[Resim: g61b0.png]
Neslihan'ın bilgisayarından çık Big Grin
Warrock.exe hatalı bunun için en kolay çözüm format oluyor çünkü bu hatayı bir süre sonra her oyunda alıyorsun. Ha yok ben format atamam dersen warrock'u sil tekrar yükle sonra oyuna girmeden warrock.exe'yi rarla her oyuna girişte rardan çıkart oyun dosyasının içine at kolay gelsin Smile
Kardeşimin bilgisayarı adı ondan neslihan SmileŞimdi de hata vermiyor oyunu başlatıyorum Hs çıkmıyor oyun açılmıyor...
(11-23-2012 04:45 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Kardeşimin bilgisayarı adı ondan neslihan SmileŞimdi de hata vermiyor oyunu başlatıyorum Hs çıkmıyor oyun açılmıyor...

HS güncelle kardeşim.
Zararın neresinden dönersen kardır,bırak oyunu uğraştığına değmez herhaltı yanlışlıklarla dolu oyunun.
Para yatırmıyorum ki günde 1 saat oynuyorum en fazla zaten.
(11-23-2012 06:02 PM)riskx Yazılan: [ -> ]Zararın neresinden dönersen kardır,bırak oyunu uğraştığına değmez herhaltı yanlışlıklarla dolu oyunun.

aynen hazır bahanede varken bırak Smile
Referans Adresler