Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dinar kasmak için beklemek >> beklememek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle Selamlar herkese

Şimdi ben g1 market den m60 gold ve l85a1 alacağım birde kendi oyundan paramla famas alacağım 30 günlük 18 bin dinarım var sizce para kasıp famas alacak kadar param olunca mı bunların hepsini alayım yoksa g1 le alıp sonra famsıda alsam mı ??

Şimdiden sağolun ^^

Not : bide şu var gold dual scorpion cx4 storm mp7a1 de var Big Grin sizce onları almayıp bunlarla mı devam edeyim [ engineer (m14,flash) ]
L85 ve M60Gold yetmez mi? (: Ben hep alıyorum diziyorum hesabı sonra çoğunu kullanmıyorum sende öyleysen hiç alma Famas.
bide şu var gold dual scorpion cx4 storm mp7a1 de var Big Grin sıkıldım biraz assault yapayım dedim ondan Big Grin
bence alma zaten bir sürü silahın var Big Grin sonra canın sıkılırsa hiç oynamazsın boşuna dinar gider Wink
Bence sürelerinin bitmesini bekle,sonra al
muglali doğru demiş bencede bekle süreleri bitsin ..
O silahlar neyıne yetmıyor Big Grin bence alma famas filan bosuna dınar gıder biriktır biterken alırsın ^^
Paran Olunca Al..DOST
allahım dinarlar fazla geldi herhalde Smile bi sürü silahın var daha ne olsun zaten herkes hepsini kullanmıyor aldıkları da boşa gidiyor bnece alma şimdi olanla oyna bitince zaten alcaksın
Silahın var paranı biriktir sonra silahların bittikten sonra al
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler