Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sakın para vermeyin
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bugün warrockda 4 adet jiufen paketi aldım üstüne birde garden paketi aldım daha birgün oynayamadan oyununun içinde hiçbir illegal durum yokken sunucuya bağlantı koptu ve giriş yapmayı denediğimde Hesabınız Kapatıldı ! diyor.İsteyen istediğini söylesin hack açmasan banlanmassın diyen çocuklar umrumda bile değil ama şunu bilinki gerçekten kafalarına göre ban atıyorlar ve paranızın boşa gitmesini istemiyorsanız bu oyuna para vermeyin.('hile açmam niye banlanayımki nolacak' diye düşünenler olacaktır emin olun ne olduğunu bile anlamadan banlanma ihtimaliniz çok yüksek)
Bu olay Türklere yönelikmi bilmiyorum ama Can bununla ilgili bilgin varsa bizide bilgilendirirsen sevinirim daha öncesindede Advanced System care bakım programı vardı ve hackshield banı yemiştim(1ay).O günden sonrada o programı kaldırdım ama görünüyorki bunlar bahane,resmen oyunumu oynarken durduk yere hesabım kapatıldı.Hadi bizi dinlemiyorlar ama senin bizim haklarımızı savunmanı isterim.Umrundamıdır,elinden birşey gelirmi bilmiyorum ama şimdiden teşekkürler.
Ban sebebi hakkında bilgiye ulaşabiliyorsan bana bildirirsen sevinirim.(Ben bir sebep bulamadım)
ne kullandın yada kullanmadın bilmiyorum ama nıckını yaz ıstersen sebebını solerler bosa ticket atma ben pre aldım bugda kaldı oto cevap atyor bana relog at vs gıbı seyler dıyor durmadan aynı tıcked sanada dıyecegı heck bu kufur vs vs şeyler kullandın diyecek sebebını solemezler can solerse soler ancak gecmis olsun
(11-23-2012 02:36 AM)adem19 Yazılan: [ -> ]ne kullandın yada kullanmadın bilmiyorum ama nıckını yaz ıstersen sebebını solerler bosa ticket atma ben pre aldım bugda kaldı oto cevap atyor bana relog at vs gıbı seyler dıyor durmadan aynı tıcked sanada dıyecegı heck bu kufur vs vs şeyler kullandın diyecek sebebını solemezler can solerse soler ancak gecmis olsun

Sağol ,artık ciddi ciddi merak ediyorum özelliklemi yapıyorlar bunu oyundaki herşey hacklerin lehine ve birsürü hack açıp banlanmayan varken sadece bize mi vuruyorlar şu tekmeyi Ss.gif
Nx çektiğim gün hesabın banlanmasıda muamma,herzaman oynadığım gibi hiçbir illegal yapmadan oynuyorum bugünemi denk geliyor ban ?
Bu kasti olarak yapılan birşey belliki
bırakın kurtulun artık para kaptırmayın şunlara. boykot dediler kimse katılmadı. boykot edin f2p takılın. bitmiş tükenmis bu oyun. tr serverını kapatma amacıyla yapılıyor kesin. benim de 3 slotta ki gold famas bugda kullanılmıyor. hiç uğraşmıyorum bile. oyunada girmiyorum. adamlar resmen bizi saf dışı bıraktılar.Angry
İlkan seni öğretmen banlatmıştır okula gitmiyon oyunu bırakırsa belki gelir diyeBig Grin
Kardeşim geçmiş olsun.
Big Grin kardeşim anlayın bu oyun bitti Big Grin eskiden sırf ortamı için oynardım oda herkes bırakınca gitti.
tamam anlıyorum bağımlılık yaptı sizde ama bırakmayı deneyin
Warrockdan kat kat güzel oyunlar var hem grafik hem senaryo hemde online olarak.
onları oynayın. asıl zevkin onlar olduğunu ve bidaha warrockun yüzüne bakmıyacağınıza adım gibi eminim.
warrock oynadığınız zamanları geri isticeksiniz Big Grin ne kadar boşa geçirmişim zaman diye..
Biz boğaçla 1.5 aydır chara girmiyoruz banned oluruz diye Smile
Tam o kadar cash çekmişsin.Ondan sonra ban yemişsin çok garip bu.Daha öncede duymuştum kimden duydum hatırlamıyorum ama o da cash aldığı gün ban yemişti.Öylesine takılmak için 5.slot veriyor diye o garden paketi alacaktım vazgeçtim.
(11-23-2012 04:00 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Tam o kadar cash çekmişsin.Ondan sonra ban yemişsin çok garip bu.Daha öncede duymuştum kimden duydum hatırlamıyorum ama o da cash aldığı gün ban yemişti.Öylesine takılmak için 5.slot veriyor diye o garden paketi alacaktım vazgeçtim.

Bak daha öncesindede 30 gün premium almıştım ve 4yada 5 gün sonra banlanmıştı hesabım (1ay) sonra hadi neyse dedik advanced system care den yemişimdir dedim ve advanced programını kaldırdım aradan zaman geçti sürekli oynuyordum hiçbir sıkıntı yoktu normal olarak.Şimdi ise yine aynı şartlarda oynamama rağmen bu nx i çektiğim gün hesap banlanıyor.Böyle işmi olur neredeyse oyuna para vermenin ban sebebi olduğunu düşüneceğim Angry
sakın cash çekmeyinnnnn Big Grin oyunu bırakın ooohh miss Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler