Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Black Ops 2 VTOL Warship
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(11-22-2012 08:47 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Ya çok ezük var zombide hele grief yapmışlar millet power kasıyor ölüyorlar falan ben oynamaya devam edince hepsi çıkıyor küfür edip. kindertoten olsaydı çok daha zevkli olurdu doğru diyorsun Semih. Ayrıca beklediğimden bambaşka bir oyunla karşılaştım adamlar ölmüyor, silahlar sekiyor ve abi kaç yıllık cod geçmişinde ilk kez fast reload olayı yok. Hızlı bomba atma nedir arkadaş hızlı atsan ne olur atmasan ne olur. Fast mag olayı var o da bir işe yaramıyor. Düzgün silah yok şöyle kd başını alıp gitsin çok sinir oluyorum o işe Smile MW3'ü alıp daha alışma sürecinde 30 kill atıyordum ben burada mümkünatı yok kd 1.30 :/

MW3 güzel tabi black ops 2 perkler ve silah eklentileri pek hoş değil. Black ops güzel 2 ye gerek yok bence
Can Oyundaki Vector'ü burdan esinlenerekmi koydunuz full düz atıyor :)Bu arada ben ps3 te oynuyoruz çok zor ya Big Grin
Kore'de zaten olan bir silahtı, esinlenenler Treyarch mı acaba :O
Black Ops 2 oynuyorsan abi Steam ID : NH4MnO4 ekleyiver, benim dns sorunlu steamde arkadaş falan ekleyemiyorum, store falan hep görünmüyor. Otomatiğe almam gerekiyor Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler