Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ErayG - Deadlight Gameplay HD
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yeni bir kıyamet sonrası senaryosuna hazır mısınız? Deadlight çoğu kıyamet sonrası oyunun aksine oyun severleri korkutucu ve hayatta kalma odaklı bir atmosfere sürüklüyor. 1980'li yıllar... Ülkeler arasında iyice artan gerilim nükleer silahların konuşması ile son buluyor. Başta Amerika olmak üzere dünyanın tüm ülkeleri bu savaştan nasibini almış durumda. Bu nükleer savaş sonrası Amerika'da geçen oyunda sinematik sahneler ve hayatta kalma unsurları ön plana çıkıyor. Survival yönleri dışında oyun, puzzle ve platform öğeleriyle de süslenmiş. Ayrıca yandan bir kameraya sahip olması ve kullanılan gölge oyunları da Deadlight'ı görsel olarak dikkat çekici yapıyor.

En düşük sistem gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows XP SP3 / Windows Vista
İşlemci : 2.0+ Ghz
RAM: 2 GB
Ekran Kartı: Shader model 3.0 ve DirectX 9 destekli kartlar
HDD: 5GB
Ses Kartı: DirectX 9 uyumlu ses kartı

Videoyu çekip yüklemeyi unutmuşum, değerlendireyim dedim Smile Oyun gayet güzel, oynamanızı tavsiye ederim.
[Resim: Mslug103.png]
Yıl 1996 metal slük tarz.Lan az jetonumu yememişti atari salonlarında slük ,16 senede bişey değişmemiş. dahada geriye gidersek sega , amiga 500 , commodore , ataları hala gözümün önünde.hey gidi günler hey

Shank,limbo kokusuda var Hikayede Stalker dan.

GTR Eray , zamunda da Hitman çıkmış onu çek çençü, Bilal ezüğü aylar sonra inceleme yapıyor.
(11-22-2012 01:55 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ][Resim: Mslug103.png]
Yıl 1996 metal slük tarz.Lan az jetonumu yememişti atari salonlarında slük ,16 senede bişey değişmemiş. dahada geriye gidersek sega , amiga 500 , commodore , ataları hala gözümün önünde.hey gidi günler hey

GTR Eray , zamunda da Hitman çıkmış onu çek çençü, Bilal ezüğü aylar sonra inceleme yapıyor.

Zamundadan çekmeye gerek yok reyis zaten yarın elimde olacak oyun. Ama Steam'e giremiyorum sabahtan beri Sad Mailim bloke olmuş, Steam'e girerken de maile gelen kodu soruyor guard. Desteğe mail değişikliği için yazdım bakalım ne zaman cevap verecekler :/
Ps3 'te varmı ?Ve bu oyun hep böylemi yani mmofps şeklinde oynanamıyormu oynananımıyorsa pekte güzel değil...
(11-22-2012 02:31 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Ps3 'te varmı ?Ve bu oyun hep böylemi yani mmofps şeklinde oynanamıyormu oynananımıyorsa pekte güzel değil...

Yok diye biliyorum. Microsoft Studios tarafından yaptırılan bir oyun. Dolayısıyla PS3'te yoktur. Sadece Xbox360 ve PC için çıktı sanırım

Edit: Fps falan yok, hep böyle oyun
(11-22-2012 02:30 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(11-22-2012 01:55 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ][Resim: Mslug103.png]

Zamundadan çekmeye gerek yok reyis zaten yarın elimde olacak oyun. Ama Steam'e giremiyorum sabahtan beri Sad Mailim bloke olmuş, Steam'e girerken de maile gelen kodu soruyor guard. Desteğe mail değişikliği için yazdım bakalım ne zaman cevap verecekler :/

gameplay videoları içinse sadece, torrent olarak indirmeni öneririm, boşuna ücret ödeme, yani ne bileyim, multiplayer oynamayacağın oyuna veya çok ayrıcalıklı değişiklikleri olmayan oyuna ücret ödeme.
(11-22-2012 04:32 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(11-22-2012 02:30 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Zamundadan çekmeye gerek yok reyis zaten yarın elimde olacak oyun. Ama Steam'e giremiyorum sabahtan beri Sad Mailim bloke olmuş, Steam'e girerken de maile gelen kodu soruyor guard. Desteğe mail değişikliği için yazdım bakalım ne zaman cevap verecekler :/

gameplay videoları içinse sadece, torrent olarak indirmeni öneririm, boşuna ücret ödeme, yani ne bileyim, multiplayer oynamayacağın oyuna veya çok ayrıcalıklı değişiklikleri olmayan oyuna ücret ödeme.

Ben bu videoları oyun oynarken çekiyorum, video çekmek için oyun oynamıyorum. Hitman güzel bir seri, son oyun da bomba gibi bir oyun üstelik Türkçe. Olabildiğince orjinal oyun almaya çalışıyorum.
(11-22-2012 04:57 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(11-22-2012 04:32 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(11-22-2012 02:30 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Zamundadan çekmeye gerek yok reyis zaten yarın elimde olacak oyun. Ama Steam'e giremiyorum sabahtan beri Sad Mailim bloke olmuş, Steam'e girerken de maile gelen kodu soruyor guard. Desteğe mail değişikliği için yazdım bakalım ne zaman cevap verecekler :/

Ben bu videoları oyun oynarken çekiyorum, video çekmek için oyun oynamıyorum. Hitman güzel bir seri, son oyun da bomba gibi bir oyun üstelik Türkçe. Olabildiğince orjinal oyun almaya çalışıyorum.

Yani istediğin şekilde oynamak için ille de orijinal gerekmiyorsa boşuna ücret ödeme Big Grin Onun yerine gereken oyunları al Big Grin
(11-22-2012 05:12 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(11-22-2012 04:57 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Ben bu videoları oyun oynarken çekiyorum, video çekmek için oyun oynamıyorum. Hitman güzel bir seri, son oyun da bomba gibi bir oyun üstelik Türkçe. Olabildiğince orjinal oyun almaya çalışıyorum.

Yani istediğin şekilde oynamak için ille de orijinal gerekmiyorsa boşuna ücret ödeme Big Grin Onun yerine gereken oyunları al Big Grin

Aynı düşünceleri paylaştığımızı hiç sanmıyorum Sad
(11-22-2012 05:54 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(11-22-2012 05:12 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(11-22-2012 04:57 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Ben bu videoları oyun oynarken çekiyorum, video çekmek için oyun oynamıyorum. Hitman güzel bir seri, son oyun da bomba gibi bir oyun üstelik Türkçe. Olabildiğince orjinal oyun almaya çalışıyorum.

Aynı düşünceleri paylaştığımızı hiç sanmıyorum Sad

Mesela ben bf3ü satın aldım öyle oynadım, ama CODu online oynamak için bile para gerekmiyorken neden vereyim ki Sad ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler