![[Resim: Mslug103.png]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/52/Mslug103.png)
Yıl 1996 metal slük tarz.Lan az jetonumu yememişti atari salonlarında slük ,16 senede bişey değişmemiş. dahada geriye gidersek sega , amiga 500 , commodore , ataları hala gözümün önünde.hey gidi günler hey
Shank,limbo kokusuda var Hikayede Stalker dan.
GTR Eray , zamunda da Hitman çıkmış onu çek çençü, Bilal ezüğü aylar sonra inceleme yapıyor.
(11-22-2012 01:55 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]![[Resim: Mslug103.png]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/52/Mslug103.png)
Yıl 1996 metal slük tarz.Lan az jetonumu yememişti atari salonlarında slük ,16 senede bişey değişmemiş. dahada geriye gidersek sega , amiga 500 , commodore , ataları hala gözümün önünde.hey gidi günler hey
GTR Eray , zamunda da Hitman çıkmış onu çek çençü, Bilal ezüğü aylar sonra inceleme yapıyor.
Zamundadan çekmeye gerek yok reyis zaten yarın elimde olacak oyun. Ama Steam'e giremiyorum sabahtan beri

Mailim bloke olmuş, Steam'e girerken de maile gelen kodu soruyor guard. Desteğe mail değişikliği için yazdım bakalım ne zaman cevap verecekler :/
Ps3 'te varmı ?Ve bu oyun hep böylemi yani mmofps şeklinde oynanamıyormu oynananımıyorsa pekte güzel değil...
(11-22-2012 02:31 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Ps3 'te varmı ?Ve bu oyun hep böylemi yani mmofps şeklinde oynanamıyormu oynananımıyorsa pekte güzel değil...
Yok diye biliyorum. Microsoft Studios tarafından yaptırılan bir oyun. Dolayısıyla PS3'te yoktur. Sadece Xbox360 ve PC için çıktı sanırım
Edit: Fps falan yok, hep böyle oyun
(11-22-2012 02:30 PM)ErayG Yazılan: [ -> ] (11-22-2012 01:55 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]![[Resim: Mslug103.png]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/52/Mslug103.png)
Zamundadan çekmeye gerek yok reyis zaten yarın elimde olacak oyun. Ama Steam'e giremiyorum sabahtan beri
Mailim bloke olmuş, Steam'e girerken de maile gelen kodu soruyor guard. Desteğe mail değişikliği için yazdım bakalım ne zaman cevap verecekler :/
gameplay videoları içinse sadece, torrent olarak indirmeni öneririm, boşuna ücret ödeme, yani ne bileyim, multiplayer oynamayacağın oyuna veya çok ayrıcalıklı değişiklikleri olmayan oyuna ücret ödeme.
(11-22-2012 04:32 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (11-22-2012 02:30 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Zamundadan çekmeye gerek yok reyis zaten yarın elimde olacak oyun. Ama Steam'e giremiyorum sabahtan beri
gameplay videoları içinse sadece, torrent olarak indirmeni öneririm, boşuna ücret ödeme, yani ne bileyim, multiplayer oynamayacağın oyuna veya çok ayrıcalıklı değişiklikleri olmayan oyuna ücret ödeme.
Ben bu videoları oyun oynarken çekiyorum, video çekmek için oyun oynamıyorum. Hitman güzel bir seri, son oyun da bomba gibi bir oyun üstelik Türkçe. Olabildiğince orjinal oyun almaya çalışıyorum.
(11-22-2012 04:57 PM)ErayG Yazılan: [ -> ] (11-22-2012 04:32 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (11-22-2012 02:30 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Zamundadan çekmeye gerek yok reyis zaten yarın elimde olacak oyun. Ama Steam'e giremiyorum sabahtan beri
Ben bu videoları oyun oynarken çekiyorum, video çekmek için oyun oynamıyorum. Hitman güzel bir seri, son oyun da bomba gibi bir oyun üstelik Türkçe. Olabildiğince orjinal oyun almaya çalışıyorum.
Yani istediğin şekilde oynamak için ille de orijinal gerekmiyorsa boşuna ücret ödeme

Onun yerine gereken oyunları al