öncelikle iyi günler ben aylar önce warrock gamerfirste iken warrock oynuyordum 40 lvl accountum vardı bırakmıstım suan can sıkıntısından tekrardan baslıyım dedim aktarım falan varmıs nexon'a geçince aktarımı deniyorum fakat sürekli hata veriyor aktarım süresi varmı ? kaçırdımmı ?
şimdiden teşekkürler
Ne desem bilemedim ki şimdi Hesap banlandımı,kapatıldımı,bilgiler aktarılmadımı öfffğfpffpf ;kısaca yeni hesap aç ve oyna

(11-21-2012 09:28 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Ne desem bilemedim ki şimdi Hesap banlandımı,kapatıldımı,bilgiler aktarılmadımı öfffğfpffpf ;kısaca yeni hesap aç ve oyna 
Doğru diyon kardeş bilgiler onaylanmadığı için hesabın kapatıldı desek daha iyi olur.

İbrahim o resimdeki bayan akraban değilse kaldırırmısın bütün ekran kusmuk oldu

(11-21-2012 09:46 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]İbrahim o resimdeki bayan akraban değilse kaldırırmısın bütün ekran kusmuk oldu 
İsmim ne ara deşifre oldu la nereden öğrendin

hmm teşekkürler birazdaha ugrasıyım eski maili falan arıyım yapabilirsem yaparım olmazsa yeni üyelik alıp devam o zaman peki
suanda yeni üyelik acınca 100.000 Dinar veriyor benim eskiden kalma bi üyeligim var 24 25 lvl üstünde 300 dinar var birşeye yaramıyor dinar ayrıyetten alınmıyor dimi cash ile ?
Bu mu iyi ?
Yoksa bumu ?
Yada bumu ?
Hangisini yapıyim kardeş ipana'ya transfer oldum sayende

ne biliyim pre vs.. alınca dinar gelir diyte sordum