Her hafta serverın açılacağı bir saat veriliyor ve ben şuana kadar hiç zamanında açıldığını göremedim ne yazıkki herzaman gecikmeli olarak açılıyor.Madem açamıyorlar serverın açılacağı saat 1-2 saat daha geç yazılsın sizcede daha mantıklı olmazmı ?
Lan olum senin işin gücün yokmu okulun yokmu bu saatte ne işin var oyunda .
D.N : İşyerinden yazıyorum

(11-21-2012 02:30 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]Lan olum senin işin gücün yokmu okulun yokmu bu saatte ne işin var oyunda .
Warrock oynamam lazım level kasmam lazım,kd kasmam lazımmm,çok adam öldürmem lazım o yüzden gitmedim

Şakaydı,bazı sebeplerden dolayı gidemedim.
(11-21-2012 02:37 PM)riskx Yazılan: [ -> ] (11-21-2012 02:30 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]Lan olum senin işin gücün yokmu okulun yokmu bu saatte ne işin var oyunda .
Warrock oynamam lazım level kasmam lazım,kd kasmam lazımmm,çok adam öldürmem lazım o yüzden gitmedim 
Din dersi vardı ve sen sabah cünüp kalktın ?
Bizim okul tatil oldugu için ...
O Allahın emri kanka her zaman geç açılıyor
(11-21-2012 02:43 PM)infibow Yazılan: [ -> ] (11-21-2012 02:37 PM)riskx Yazılan: [ -> ] (11-21-2012 02:30 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]Lan olum senin işin gücün yokmu okulun yokmu bu saatte ne işin var oyunda .
Din dersi vardı ve sen sabah cünüp kalktın ?
Ne güldüm varya

Allahta seni güldürsün. (yanlış tahmin)