Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: I'm Back
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar,

Uzuuuuun bir aradan sonra WarRock'a geri döndüm.Ne kadar çok türk kalmasada başka oyun bulamadım Smile Bir sürü oyun döndüm CoD'dan tutun Nostale,Prototype vb...Ama sıkıldım.

Arkadaşlar sizden şunu istiyorum :

Son zamanlarda sizce hangi karakterin (Sniper,Assoult,Heavy vb.) daha güçlü silahları satışta (CREDİ ile).Elimde kaliteli birşeyler için harcanmayı bekleyen 100TL var şimdilik.Birşeye başlarsam yaza doğru 200-300 vb olabilir Smile

Sizce ne yapmalıyım.Hesabım 1 level yeni açtım.Hangi karaktere hangi silahı,hangi itemi almalıyım.

Arkadaşlar bir sorum daha var : Premium nasıl alınıyor bulamadımda Big Grin
Engineer-Tmp9+k1
Medic-tmp9+k1
Sniper-psg
Assault-m4a1+m249(m60)
Heavy-rpg-m134

Birde 6.slot ayarlarsan çok iyi olur bence.
Premiumu siteden alcan en son 10000 nx cashdi .d su an da aynidir tahminim Big Grin
Her şeyi de almana gerek yok bence.. Premium alacaksın zaten m14-ammo kasılırsın iyice .. m4a1'i beğenmiyosan nx'le l85a1 al ama ilk hafta xm8 'le takıl . Beleş silahın tadına var.. Smile
Dobrodošli.
Eğer yeni başladıysan direk para harcamanı önermem. 6. seviyeye kadar M4A1 veya AK47 ile Assault takılmanı, 6. seviyeden sonra ise K1 ile Medic olarak takılmanı öneririm. K1'e alışırsan zaten sadece onu oynarsın Smile
Referans Adresler