Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Manchester United kafilesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Manchester United'ın kafilesi şu şekilde;
Sam Johnstone, Anders Lindegaard; Rafael, Alexander Buttner, Phil Jones, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Scott Wootton; Michael Carrick, Davide Petrucci, Larnell Cole, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young, Ryan Tunnicliffe; Javier Hernandez, Joshua King, Danny Welbeck, Federico Macheda.

Rooney, Ferdinand, Scholes, Nani, Evans, Evra, Kagawa, Van Persie, De Gea ve Giggs, Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı.

Galatasaray bu duruma göre maçı kazanır bence.Anderson,Lindegaard,Hernandez,Welbeck,Fletcher,Young,Anderson,Rafael gelmiş olsa da M.United kaybedecek.
M.United anlam veremiyorum as kadronun hepsi sakat galiba bu kadroyla Galatasaray bu maçı alır.
İnşallah alırız.Ya arkadaşlar şu açtığım konuya birde siz baksanız.
Can bey daha cevap yazamadı.Belki sizin bilginiz vardır.
[undefined=undefined] http://forum.warrocktr.com/Konu-%C4%B0ki...%C3%BCtfen
Sakat değil garantiledi,ligde kayıp vermek istemeyeceği için oyuncuları yormamak için rotasyona gitti büyük bir şans alınan 1 puan bile son 16 için önemli.
Ashley Young geliyormuş abo istanbulda olup o herifi görmek isterdim çok hızlı bir oyuncu galatasarayın işi bence şimdi daha zor adamlar kadroya girmek için yam yam gibi oynuyacakardırBig Grin
Kadroyla bu işler yürüseydi .. En nihayetinden bir örnek vereyim. Medicalpark Antalyaspor. Fenerbahçe'yi de Galatasaray'ı da yenmişti.
Hiç belli olmaz diyorum.
(11-19-2012 05:34 PM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]Sakat değil garantiledi,ligde kayıp vermek istemeyeceği için oyuncuları yormamak için rotasyona gitti büyük bir şans alınan 1 puan bile son 16 için önemli.
Galatasarayı ne zaman yendi bro ?
(11-19-2012 06:33 PM)Avenger Yazılan: [ -> ]Kadroyla bu işler yürüseydi .. En nihayetinden bir örnek vereyim. Medicalpark Antalyaspor. Fenerbahçe'yi de Galatasaray'ı da yenmişti.
Hiç belli olmaz diyorum.

Galatasaray bu sezon MP Antalyaspor ile oynadığı mücadeleyi 0-4 kazandı, yenilen taraf sadece Fenerbahçe idi.
Referans Adresler