Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İki Sorum Var Yardım Lütfen
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar günaydın.
İkitane sorum olacak.
Yardım ederseniz sevinirim.
Ben interneti altkattaki arkadasımla kablo çekerek birlikte kullanıyorum.

Oda warrock oynuyor.O hack kullansa benim hesabımda kapanırmı ?
Ayrıca warrock hackı olmasa bile Onun bilgisayarında birçok oyun ve crack dosyaları var.Bundan dolayı hackshıeld HACK DOSYASI DİYE BANLARMI?
İkisi içinde bir cevap verebilirmisiniz.

Ayrıca Dns ayarlarınımı değiştirmem lazım. Yada ne yapmam gerek?
Banlanmaz için rahat olsun
Senin bilgisayarında olmayan birşey için hackshield nasıl sende hack bulacak ki? Teknoloji o kadar gelişmedi henüz Big Grin
(11-19-2012 12:01 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Senin bilgisayarında olmayan birşey için hackshield nasıl sende hack bulacak ki? Teknoloji o kadar gelişmedi henüz Big Grin

Dostum aynı internet bağlantısı kullanıyoruz ama.
O hack kullanırsa bende banlanırım diye şüpe duyuyorum.
Hani aynı ıp adresi falan diye.
Bişey olmazmı.Eminmisiniz Smile
(11-19-2012 12:04 PM)ankakusu Yazılan: [ -> ]
(11-19-2012 12:01 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Senin bilgisayarında olmayan birşey için hackshield nasıl sende hack bulacak ki? Teknoloji o kadar gelişmedi henüz Big Grin

Dostum aynı internet bağlantısı kullanıyoruz ama.
O hack kullanırsa bende banlanırım diye şüpe duyuyorum.
Hani aynı ıp adresi falan diye.
Bişey olmazmı.Eminmisiniz Smile

Yok öyle birşey olsa internet cafelerden girenler var oyunlara veya geçmişte en az 1 kere cafeden girmiş olanlar var banlanma durumu olsa önce onlar banalnırdı
Haluk abi şimdi adamla aynı anda aynı odada oynuyos.Gitti hack açtı.Aynı internet ağından oynuyos.Farklı pc ama İnternet bağımız bir.İp ler aynı olmuyormu ?
(11-19-2012 12:16 PM)ankakusu Yazılan: [ -> ]Haluk abi şimdi adamla aynı anda aynı odada oynuyos.Gitti hack açtı.Aynı internet ağından oynuyos.Farklı pc ama İnternet bağımız bir.İp ler aynı olmuyormu ?

İP ban diye birşey yok ki sende ban yiyesin genede NXBoomer daha güzel bir cevap verecektir ona sor istersen.
(11-19-2012 12:22 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(11-19-2012 12:16 PM)ankakusu Yazılan: [ -> ]Haluk abi şimdi adamla aynı anda aynı odada oynuyos.Gitti hack açtı.Aynı internet ağından oynuyos.Farklı pc ama İnternet bağımız bir.İp ler aynı olmuyormu ?

İP ban diye birşey yok ki sende ban yiyesin genede NXBoomer daha güzel bir cevap verecektir ona sor istersen.

NXBoomer müsait olunca yazar heralde.Bidaha konu açmıyim.Bakıyor dimi yazılan son mesajlara?
Bende yan komşumla ortak 4 kişi hatta.5 yıldır yer1n7kat6 ban yemedi için rahat olsun.
Aynı İP'de olduğu için çok çok düşük bir ihtimal seninde hesabın kapanabilir.Peki bu nasıl olur dersen;arkadaşın sürekli farklı hesaplardan hack açar,ona buna küfür ederse oyun o İP üzerindeki tüm hesapları kapatabilir.Tabi buda çok düşük bir ihtimal,bunun olması için yaptığın yanlışlarla yöneticilerin gözüne girmen lazım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler