Birinci bölümün tamamını izleyebilirsiniz.Oyunun single modu çok iyi sinematikler efektler ara videolar başarılı.Daha detaylı incelemeyi vakit bulursam yaparım.
Black ops 1 konusuyla başlıyor sonra gelecekteki bölümlere gidiyorlar şuana dek çıkanların en iyisi arasına girdi benim gözümde ayrıca şuana kadar cıkan ötekilerinden daha iyi (multi , sing , zombie mod olsun)....Herkese tavsiye ederim.
(11-18-2012 11:34 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Black ops 1 konusuyla başlıyor sonra gelecekteki bölümlere gidiyorlar şuana dek çıkanların en iyisi arasına girdi benim gözümde ayrıca şuana kadar cıkan ötekilerinden daha iyi (multi , sing , zombie mod olsun)....Herkese tavsiye ederim.
Biraz ucuzlasın öyle alacağım ben. Digital Deluxe o bu bağlamıyor beni, standardı alırım 30-40 liraya oynarım
(11-18-2012 11:44 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Aldım son 40 dk'sı kaldı bakalım deneyeceğim Zombisi için aldım ama videolardan pek iç açıcı görünmedi gözüme
Yeni mapler haricinde fazla yenilik yok black ops 1 ile aynı nerdeyse ama otobüsle bütün bölümlere gidebiliyorsun bunu süper buldum ben
(11-19-2012 12:31 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]1. Bölüm pek bi yavaş gibi ? Yani rahat bi 10 dakika açık bir alanda front line tarzı savaş. Özel operasyonlara sonradan mı başlıyorlar :/ ?
Evet gelecek zamana geçince ordaki görevler fena ama