Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Black Ops 2 Oynanış Videosu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Birinci bölümün tamamını izleyebilirsiniz.Oyunun single modu çok iyi sinematikler efektler ara videolar başarılı.Daha detaylı incelemeyi vakit bulursam yaparım.
Dehşete kapıldım Call Of Duty 2'yi oynadım sadece bunu denemek lazım Smile
Single videosuysa hiç bulaşmayayım ? Spoilera lüzum yok Sad
Black ops 1 konusuyla başlıyor sonra gelecekteki bölümlere gidiyorlar şuana dek çıkanların en iyisi arasına girdi benim gözümde ayrıca şuana kadar cıkan ötekilerinden daha iyi (multi , sing , zombie mod olsun)....Herkese tavsiye ederim.
(11-18-2012 11:30 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Single videosuysa hiç bulaşmayayım ? Spoilera lüzum yok Sad

Son bölümün videosunu koymadım ilk bölüm yani önizleme fikir edinme açısından demo vazifesi görmesi açısından.
(11-18-2012 11:34 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Black ops 1 konusuyla başlıyor sonra gelecekteki bölümlere gidiyorlar şuana dek çıkanların en iyisi arasına girdi benim gözümde ayrıca şuana kadar cıkan ötekilerinden daha iyi (multi , sing , zombie mod olsun)....Herkese tavsiye ederim.

Biraz ucuzlasın öyle alacağım ben. Digital Deluxe o bu bağlamıyor beni, standardı alırım 30-40 liraya oynarım Big Grin
Aldım son 40 dk'sı kaldı bakalım deneyeceğim Smile Zombisi için aldım ama videolardan pek iç açıcı görünmedi gözüme Smile
(11-18-2012 11:44 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Aldım son 40 dk'sı kaldı bakalım deneyeceğim Smile Zombisi için aldım ama videolardan pek iç açıcı görünmedi gözüme Smile

Yeni mapler haricinde fazla yenilik yok Smile black ops 1 ile aynı nerdeyse ama otobüsle bütün bölümlere gidebiliyorsun bunu süper buldum ben Big Grin
1. Bölüm pek bi yavaş gibi ? Yani rahat bi 10 dakika açık bir alanda front line tarzı savaş. Özel operasyonlara sonradan mı başlıyorlar :/ ?
(11-19-2012 12:31 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]1. Bölüm pek bi yavaş gibi ? Yani rahat bi 10 dakika açık bir alanda front line tarzı savaş. Özel operasyonlara sonradan mı başlıyorlar :/ ?

Evet gelecek zamana geçince ordaki görevler fena ama Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler