Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kulaklık
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(11-18-2012 04:53 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Dostum Beats parasını haketmeyen bir kulaklık. Bir Sennheiser olamaz. Ama almışsın artık yapacak bişey yok. Güle güle kullan.

Dediğim gibi, kulaklığın inteli, parası olup araştırmaya üşenenler için birebir. Pahalıysa en iyisidir mantığı.
(11-18-2012 04:54 PM)RoseOfSharyn Yazılan: [ -> ]
(11-18-2012 04:50 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]
(11-18-2012 01:03 PM)RoseOfSharyn Yazılan: [ -> ]http://www.beatsbydre.com/headphones/bea...lt,pd.html

arkadaşlar bu kulaklığın siparişini verdim sizce nasıldır? okuduğuma göre dışarıyla alakanı kesiyormuş müziği dinlemeye başladığında Big Grin

Sitede yazan fiyatmı oSs.gifSs.gif

Evet Big Grin
(11-18-2012 04:53 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Dostum Beats parasını haketmeyen bir kulaklık. Bir Sennheiser olamaz. Ama almışsın artık yapacak bişey yok. Güle güle kullan.

Ya herkes öve öve bitiremiyor ama anlayamadım bu zıtlığı

Bizim ülkemizde kulaklık kültürü diye bişey yok. İnsanlar reklamlarda yada etraflarında gördüğü pahalı şeylerin iyi olduğunu düşünüp alıyorlar. Ömrü boyunca 30-40 tl lik kulaklık kullanmış bi adam 600 tl lik kulaklığı ilk defa deneyince vay be diyor. Oysaki onun yarı fiyatına ondan kat kat daha güzel kulaklıklar olduğunu bilmiyor. Bu yüzden güzel güzel diye övüyolar çünkü örnek verebilecekleri başka kulaklık bilmiyorlar.
(11-18-2012 05:51 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(11-18-2012 01:03 PM)RoseOfSharyn Yazılan: [ -> ]http://www.beatsbydre.com/headphones/bea...lt,pd.html

arkadaşlar bu kulaklığın siparişini verdim sizce nasıldır? okuduğuma göre dışarıyla alakanı kesiyormuş müziği dinlemeye başladığında Big Grin

Evet Big Grin

Bizim ülkemizde kulaklık kültürü diye bişey yok. İnsanlar reklamlarda yada etraflarında gördüğü pahalı şeylerin iyi olduğunu düşünüp alıyorlar. Ömrü boyunca 30-40 tl lik kulaklık kullanmış bi adam 600 tl lik kulaklığı ilk defa deneyince vay be diyor. Oysaki onun yarı fiyatına ondan kat kat daha güzel kulaklıklar olduğunu bilmiyor. Bu yüzden güzel güzel diye övüyolar çünkü örnek verebilecekleri başka kulaklık bilmiyorlar.

Bende kulaklık almayı düşünüyorum yeni bir tane çok iyi ses kalitesi olan ve fiyatı 150 lirayı felan geçmeyecek bir kulaklık biliyor musun ?
YazıkSadBig Grin
(11-18-2012 09:21 PM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ]
(11-18-2012 05:51 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]

Evet Big Grin

Bende kulaklık almayı düşünüyorum yeni bir tane çok iyi ses kalitesi olan ve fiyatı 150 lirayı felan geçmeyecek bir kulaklık biliyor musun ?

Tek tek model veremem sonuçta ezberlemedim kulaklık modellerini. Ama tavsiyem elma sepetinden ve Sennheiser dan şaşma. Kafa bantlımı yoksa kulak içi mi istediğini bilemediğimden 0-150 tl arası modellerin linkini koyuyorum. =5&price=0_155]buraya tıkla bakmak için. Ama şu kadar söyliyim. Sennheiser ın giriş ürünü 15 tl lik mx80 modeli bile 50-60 tl lik philips leri gömüyor. Denedim bizzat. Halada mx170 kullanıyorum bilgisayarımda.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler