Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: The Twilight Saga : Breaking Dawn Part 2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet beyler bayanlar... Şu filmi bi tartışalım bence. Sonuçta şu an vizyonun en çok merak edilen ve konuşulan filmi. Gitmeyenler konuyu okumasın bence spoiler yiyebilirler.

Bana göre film tam bi fiyaskoydu. O savaşı ağzımın suyu aka aka izledim,heyecandan hop oturup hop kalktım ama herşey geleceği görüşmüş... Dünya başıma yıkıldı resmen. O yüzden filme verdiğim puan 5/10 arkadaş. O da sırf maddeye hükmeden reyizin gücü hoşuma gitti diye Tongue
Oh yedim spoiler'i ictim tukettim sagol Big Grin ona gitmek yerine 4. Defa skyfall a gidebilirim Big Grin
o savaş sahnesinde Carlisle Cullen kafası kopunca ana ne çabuk koptu dedimBig Grin filim güzeldi ya devamı gelebilir ama ha birde alice bu edward bella renesmee jacob geleceğini gordu jacob hiç yaşlanmıyomu yaBig Grin
Smile Ben hiç sevmemiştim bu Alacakaranlık ve uzantılarını fakat hayranları var ama saçma geliyor nedense...
Twilight filmlerine harika deseler bile gitmem.
Twilight'a Arrow dizisinde yapılan göndermeyi gönderiyorum.

Ayrıca, Twilight, the worst movie in all the world.
(11-18-2012 12:07 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]o savaş sahnesinde Carlisle Cullen kafası kopunca ana ne çabuk koptu dedimBig Grin filim güzeldi ya devamı gelebilir ama ha birde alice bu edward bella renesmee jacob geleceğini gordu jacob hiç yaşlanmıyomu yaBig Grin

Renesmee 7 yıl içinde o görüntüye kavuşacak. Ne kadar yaşlanabilirki Jacob 7 yılda ? Tongue
(11-18-2012 02:53 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(11-18-2012 12:07 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]o savaş sahnesinde Carlisle Cullen kafası kopunca ana ne çabuk koptu dedimBig Grin filim güzeldi ya devamı gelebilir ama ha birde alice bu edward bella renesmee jacob geleceğini gordu jacob hiç yaşlanmıyomu yaBig Grin

Renesmee 7 yıl içinde o görüntüye kavuşacak. Ne kadar yaşlanabilirki Jacob 7 yılda ? Tongue
dğru ya unuttum onu onun gibi yarı vampir adam sölemişti 7 yıl diye unuttumBig Grin
(11-18-2012 01:35 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Twilight'a Arrow dizisinde yapılan göndermeyi gönderiyorum.

Ayrıca, Twilight, the worst movie in all the world.

[Resim: Better-love-story-than-twilight.jpg]
[Resim: still-a-better-love-story-than-twilight-1.jpg]

Hatta Şu bile "better love story than twilight" :
[Resim: McEuv.jpg]
Hiç bir filmini izlemedim.İzlemeyi de pek planlamıyorum.Zaten filmi de beğenmemişsiniz.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler