Ya Nexon yeter artık şu retail changeyi getirin ya. Niye getirmiyorsunuz anlamıyorum çok mu zor ? Eski sistemde var G1 bu olayı iyi anlıyordu da senin G1'den neyin eksik. Famas retail var kullanamıyoruz niye m249 retail aktif pöh pöh pöhh. Böyle yapımcıya..
(11-18-2012 01:27 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]yaram içeeerdeeen
Sen ne diyor kardeş
2200 nx diyelim 30 günlük famasa .. Her ay 2200 nx 'le famas çekiyosun diyelim ve devamı geliyor. Retail alırsın 20.000 nx diyelim. Retail çok ucuza geliyor. Adamlar para kazanmanın peşinde .. Kolay kolay geleceğini sanmıyorum.
(11-18-2012 12:05 PM)Avenger Yazılan: [ -> ]2200 nx diyelim 30 günlük famasa .. Her ay 2200 nx 'le famas çekiyosun diyelim ve devamı geliyor. Retail alırsın 20.000 nx diyelim. Retail çok ucuza geliyor. Adamlar para kazanmanın peşinde .. Kolay kolay geleceğini sanmıyorum.
Ben parasını verip bu oyunu hakkımla oynamışım. Retail gelirsede 20.000 NXCash değil 60.000 NXCash yada daha fazlası olur merak etme kardeşim.
Burda Nexon'un bizi memnun etme gibi bi amacı yok ki zaten. Onların tek amacı para

Bu retail değiştirme olayının nexon ile alakası yokmuş dream execution ile alakası varmış
Afedersin 2 tane b*ktan silah satarakmı para kazanıyor sanıyorsunuz ?
Famas gibi bir silah daha eklerler oyuna ondanda para kazırlar millet 8. slot istiyor retail gelir 600-700 kişi satın alır;Daha iyi bir silah getirirler 3-5 oda famas gibi rabet görür hem 30 günlük silahtan hem retailden kazanmış olurlar ama anlamıyorlar ^^
forum.warrocktr.com/Konu-Yeniden-War-Rock
Kardeşim dün geldin bugün isyan ediyorsun

Yorumlarda seni uyarmışlar dinlememişsin.
(11-18-2012 01:32 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]forum.warrocktr.com/Konu-Yeniden-War-Rock
Kardeşim dün geldin bugün isyan ediyorsun 
Yorumlarda seni uyarmışlar dinlememişsin.
Onlar ban yemekten söz ediyor farkındaysan. Neyse lan bugün Beşiktaş'ın maçı var kimse üzülmeme mani olamaz.