Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeniden War Rock
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Warrock iyice saçmaladı çarımda premium olmasa oyuna girmem.
hiç başlama valla. Yakında Warface Gelicek Direk Warface'ye sarabilirsin
biraz mı oyuncu bırakmadın be küfürden hemen suresız uyarısız hemen ban benım yenı warrock eskısınden daha kütu hack kullanan ovc kullanan onursuluk yapan tmm kapat aslada acma ama insan sinırlenyor munakaşa edıyor sonrada bir sekılde halledılıyor sizin direk gırmenız sorun tmm girsende 1 hafta 1 ay 2 ay ban ver ama zaten akıllanır mıllet dırek sınırsız atman sacmaaa ve yabancılar akla gelmeycek hakaredler edyorlar turklere kım anlıyor kımse hanı cingeneye beylık vermışlerya gitmiş babasını asmıs sende olesın oluyu dıryı halledın gozu turklere dıktın bıraz kolla koru hakılıyız demyorum kufreddık dogru ama sınırsızı kımse hakedmemstır kufürden dolayı saygılar( trdesinger)
(11-18-2012 07:04 PM)adem19 Yazılan: [ -> ]biraz mı oyuncu bırakmadın be küfürden hemen suresız uyarısız hemen ban benım yenı warrock eskısınden daha kütu hack kullanan ovc kullanan onursuluk yapan tmm kapat aslada acma ama insan sinırlenyor munakaşa edıyor sonrada bir sekılde halledılıyor sizin direk gırmenız sorun tmm girsende 1 hafta 1 ay 2 ay ban ver ama zaten akıllanır mıllet dırek sınırsız atman sacmaaa ve yabancılar akla gelmeycek hakaredler edyorlar turklere kım anlıyor kımse hanı cingeneye beylık vermışlerya gitmiş babasını asmıs sende olesın oluyu dıryı halledın gozu turklere dıktın bıraz kolla koru hakılıyız demyorum kufreddık dogru ama sınırsızı kımse hakedmemstır kufürden dolayı saygılar( trdesinger)

aranan kan bulundu :R
IP ban yedim galiba iyi eylenceler Big Grin beyfendi
(11-18-2012 12:20 PM)Avenger Yazılan: [ -> ]
(11-18-2012 12:09 AM)infibow Yazılan: [ -> ]
(11-17-2012 11:55 PM)RoseOfSharyn Yazılan: [ -> ]
(11-17-2012 11:43 PM)infibow Yazılan: [ -> ]
(11-17-2012 11:25 PM)RoseOfSharyn Yazılan: [ -> ]başlayacaksan bu zamanlar başla yeni başlayanlara silah veriyorlar

44 level Famas ve m249 8.slot retailler var ne yeni charı Big Grin Retail change getirmeyen Nexon var ya sen yeter la

oynamaman hata o zaman dostum Smile

10 yıllık TMP9 kitinide söylesemiydim acaba Big Grin

Silmenin amacı neydi ? Ban yemedin , haksız bir durum da yok Smile

Okul desem Smile
(11-18-2012 06:48 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Başla dostum gayet güzel gidiyor. Oyuncu sayısı normal sadece Türkler artık Avrupa'da takılıyor, Türkiye sunucusu biraz boş.

Can abi bilmiyoru hangisi düzenliyor ama yeter be abi getirin şu retail changeyi clan sisteminden kat kat kolay gelecek bir sistem Sad
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler