11-17-2012, 07:15 PM
Sayfalar: 1 2
11-17-2012, 07:24 PM
taraftar oyuncuları ateşlerse manu değil madrid e bile kafa tutar Türk takımları
canlı örneği bjk-liverpool maçındaki atmosfer. GS yi destekliyoruz 
canlı örneği bjk-liverpool maçındaki atmosfer. GS yi destekliyoruz 
11-17-2012, 09:21 PM
Tam da kırmızı şeytanlara göre bir ortam olacak 

11-17-2012, 10:56 PM
Fatih Terim ayarı vermiştir beyler Manchester United maçında iyi bir Galatasaray izleriz
11-19-2012, 10:21 AM
bu burakla alıp veremediğiniz ne adam takır takır atıyor şampiyonlar liginde hatt rick yapmak kolaybir şeymi sanıyorsunuz iyi bir kendiniatmıs beşiktaş macında oradan beri emek hırsızı oldu
11-19-2012, 10:57 AM
(11-19-2012 10:21 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ]bu burakla alıp veremediğiniz ne adam takır takır atıyor şampiyonlar liginde hatt rick yapmak kolaybir şeymi sanıyorsunuz iyi bir kendiniatmıs beşiktaş macında oradan beri emek hırsızı oldu
Ben burağı beşiktaştaykende fenerdeykende trabzondaykende sevmezdim hala sevmiyorum. Bir futbolcu gol atabilir hele forvetse bundan doğal birşey yok. Ama cluj gibi bir takıma 3 gol attı diye kusura bakma kral yapamam. Kral tanjudur hakandır zeki rıza sporeldir lefterdir metindir. Burak kaç asist yaptı? 1 mi? o da akhisar maçında mı? ben öyle hatırlıyorum. 10 numara bencil, hep kendini düşünen takımı 3-0da yenik olsa sadece kendisi gol atmaya çalışan bir futbolcu. galatasarayın geçen sene ki kadrosundan neyi eksik? eksiği yok fazlası var. Burak kaliteli bir futbolcu olsa en başında beşiktaş bırakmazdı veya fener bırakmazdı. Sen maçları izlemiyorsun galiba? Fenerbahçeli olmama rağmen buda kaçar mı be abi dediğim oluyor.
Sayfalar: 1 2