Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BATTLEFİELD play4free ve heroes
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
merhaba beyler ARTİST,warrock oynarken goldp premiumlu veya nexon cash li çarınız ban yedi ise size 2 oyun önerim var not:bu oyunlar cok hafif bilgisayar kaldıramıyorsa o bilgisayar ölüdür totos.gif . 1. oyunumuz battlefield play4free evet beyler bu oyunumuzda para yatırarak adam giydirebiliyorsunuz veya normal oyunda kasılan parayla retail silah alabiliyorsunuz uçak tank falan herşey var.Ama grafikler berbat ama güzel bir oyun tavsiye ederim beyfendi .Gecelim battlefield heroese beyler bu oyun saçma gelebilir kabul ediyorum biraz öle ama isterseniz videosunu filan izleyin bu oyundada aynı şey uçak araba ve tank var sadece 3 branş var topçu ağır silahları kullanıyor komando orta seviyeli silahlar kullanıyor ve her branşın ayrı skilleri var 3. branşımız nişancı nişancı yakın mesafe ve uzak mesafe dövüşü yapabiliyor ama isterseniz tabanca alabiliyosunuz bu oyundada gerçek para kullanılıyor karakterinizi farklı giydirebiliyorsunuz düşmanı öldürünce haraket yapabiliyosunuz bu haraket dediğimi küfür algılamayın Big Grin bu oyundada grafikler kötü mü desem iyimi desem bilmiyorum 2 sinin arasında heralde benden bu kadar hadi iyi oyunlar iyi akşamlar Smile
WarRock oyuncusu, P4Fye grafikler berbat ? Big GrinBig GrinBig Grin
Warrock'ın grafikleri iyi dedimi Zafer bey ?
(11-16-2012 11:51 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Warrock'ın grafikleri iyi dedimi Zafer bey ?

WarRock'ın grafiklerine alışan biri için p4f truelife HD oluyor Big Grin
tamam beyler play4free zaten back ops 2 kalitesinde süper oyun allah allah Big Grin DOST
(11-16-2012 11:54 PM)umut25 Yazılan: [ -> ]tamam beyler play4free zaten back ops 2 kalitesinde süper oyun allah allah Big Grin DOST

Black Ops 2 den Kaliteli Olduğı Kesin :R
Adam CODcuymuş, neden P4Fyi Heroes'u kötülediği anlaşıldı. En son çıkan oyun en iyi oyun kafasında devam.
yok COD cu deyilim aga nerden çıkardın ben seviyorum heroesle play4free yi m045.gif
(11-16-2012 11:53 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(11-16-2012 11:51 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ]Warrock'ın grafikleri iyi dedimi Zafer bey ?

WarRock'ın grafiklerine alışan biri için p4f truelife HD oluyor Big Grin

SmileSmileSmileSmile
Grafiklere Kötü diyenler konuma bakabilirler..

http://forum.warrocktr.com/Konu-Battlefi...e-Ana-Konu
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler