Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayarımın özelikleri-Oyun önerisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle merhaba herkese.İyi günler.
Bilgisayar konusunda pek iyi değilim.Bildiklerim 3.0 işlemci 1 gb ram ve 1 gb 128 bit asus ekran kartı.Bilgisayarımın özelliklerine nereden bakabilirim?Bilgisayarıma oyun yüklemek istiyorum.Hangi oyunları önerirsiniz?
Teşekkürler
cod2 Sad 1gb ram ne la 4 gb al bari.
dxdiag gir tam öğrenirsin Wink
Bu arada 1 gb ram gerçekten çok düşük kesin xpdir windows7 de 1 gbı hiç bişey yapmazken kullanıyo nerdeyse. en az 4gb ram al kardeşim Smile
1 gb kötü biliyorum da idare ediyor.Laptop alacağım ona para biriktiriyorum
3.0 İŞLEMCİ NEDİR YA :gasg:asfAS
Arkadaşım laptop alacakmışsın şimdiden söyleyeyim Asus ve Toshiba markalardan şaşma.
Beyler bi de bana yorum atın yaa bende merak ettim söyleyinde torrentten indirek

i5-2400 3.1 Ghz İşlemci
8 GB 1333 Mhz Kingston Hyperx Blu soğutuculu ram
Zotac 210 1 gb 128 bit ekran kartı (Bu na lanet olsun Smile )
(11-16-2012 07:57 PM)infibow Yazılan: [ -> ]Beyler bi de bana yorum atın yaa bende merak ettim söyleyinde torrentten indirek

i5-2400 3.1 Ghz İşlemci

Bilgisayara göre oyun oynanmaz, asıl oyuncu olan oynayacağı oyuna göre bilgisayar hazırlar, elindeki bilgisayar neye el veriyorsa onunla yetinmez Big Grin

FPS RTS RPG neyse, beğen bir oyun, araştır gereksinimleri, indir dene, baktın 60-70 fps veriyor, ne güzel. 20 fps 30 fps alıyorsan bilgisayarını geliştir öyle oyna.
(11-16-2012 08:54 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(11-16-2012 07:57 PM)infibow Yazılan: [ -> ]Beyler bi de bana yorum atın yaa bende merak ettim söyleyinde torrentten indirek

i5-2400 3.1 Ghz İşlemci

Bilgisayara göre oyun oynanmaz, asıl oyuncu olan oynayacağı oyuna göre bilgisayar hazırlar, elindeki bilgisayar neye el veriyorsa onunla yetinmez Big Grin

FPS RTS RPG neyse, beğen bir oyun, araştır gereksinimleri, indir dene, baktın 60-70 fps veriyor, ne güzel. 20 fps 30 fps alıyorsan bilgisayarını geliştir öyle oyna.

Aslına bakarsan bilgisayarımı BF3 için topladım. Sadece ekran kartı almak lazım kaldı o da önümüzdeki günlerde alıcam..
(11-16-2012 09:46 PM)infibow Yazılan: [ -> ]
(11-16-2012 08:54 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

i5-2400 3.1 Ghz İşlemci

Aslına bakarsan bilgisayarımı BF3 için topladım. Sadece ekran kartı almak lazım kaldı o da önümüzdeki günlerde alıcam..

Ben de bilgisayarı alırken ekran kartını biraz düşük bırakıp daha sonra sağlam bir şey alırım diye düşünmüştüm ama ertelendikçe ertelendi. Hala alabilmiş değilim Sad Umarım benim durumum gibi olmaz seninki de..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler