Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Grand Theft Auto V Trailerı Yayınlandı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Videodan anlaşıldığı kadarıyla bildiğimiz San Andreas haritası değişmiş olmalı ki oyunda Las Venturas ve San Fierro olmayacağı belirtildiği halde Chiliad Dağını, petrol çıkarma tesislerini ve büyük köprüleri görebiliyoruz.

Big Smoke’la tren kovaladığımız görevlerin benzerleri olacağa benziyor, zaten GTA IV ile ilgili en büyük eksik doğa namına çok az şeye yer vermesiydi. Uçak kullanımı ve dağlarda motor yarışları, dağ araçları da geri dönen özelliklere örnekler.

Ve galiba ilk defa bir GTA oyununda ana karakerlerimizden birisi bir baba, ki bu hikayenin duygusal yönden çok yeni ufuklara yelken açabilmesini sağlayacaktır. Yine ibr Rockstar klasiğiyle karşı karşıya kalacağımız şüphe götürmez, pekisiz ne dersiniz ?

Kendi düşüncem oyun çok güzel olmuş cidden köpekler vs var ve özellikle altını çizerek söylüyorum oyunda doğa var yani dağ vs Gta San Andreas te alışıktık bu duruma ama Gta 4 te yoktu bu olay ama Gta 5 te tekrar geldi.

GTA IV daha çok rus mafyası üzerineydi atvye binip rus mafyasını kovalayamazsın Big Grin
Güzel'e benziyor fakat oyun videoları genelde güzel olur zaten Smile
bu oyunda ev felan satın alamayacağız 3 karekterle oynuyacağız gerçekten çok güzel bu oyun oynanır işte
Ev alma işi saçmalatıyor arada, bence böylesi daha iyi.
Ev almadan olur mu arkadaş Gta V te iyiydi yani evde televizyon izliyorduk. Big Grin
(11-16-2012 06:16 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Ev almadan olur mu arkadaş Gta V te iyiydi yani evde televizyon izliyorduk. Big Grin

GTA IV de de ev almıyoruz yalnız ...
Mario'ya da Trailer yapsak onun da güzel olacağını düşünüyorum.

~ Ama denemeye değer bir oyun.
(11-16-2012 06:46 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(11-16-2012 06:16 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Ev almadan olur mu arkadaş Gta V te iyiydi yani evde televizyon izliyorduk. Big Grin

Bedava veriyorlar doğru.
(11-23-2012 05:52 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(11-16-2012 06:46 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

Bedava veriyorlar doğru.

Bence öylesi daha iyi, parayı silahlara mı harcayacaksın yoksa eve mi ? Zaten silahın son mermisini harcadın mı kol gibi para giriyor. Geçen gün yanlışlıkla son roketimi sıktım. 7 tane roketi 35k ya alacakken gittim 8 roketi 40kya alıp üstüne 15k ya launcher aldım Sad
Referans Adresler