11-14-2012, 09:13 PM
11-14-2012, 09:22 PM
Yönetici arkadaşlardan ricam BOYKOT başlığı adı altında açılan konuları silmesi.İmzalarınızda boykot resimlerini taşıyarak zaten destek veriyorsunuz.Burada açtığınız konuları Can'dan başka hiçbir nexon yetkilisi görmüyor.Anasayfada kirlilikten başka birşey değil.
11-14-2012, 09:52 PM
Sürekli boykot diye bik bik öten oyunda her türlü hacki kullanıp sonra neden banlandım diyenler uzak dursun.Bu forumda oyun oynayan sayısının düşmesi, bazı programlar kullanıp ban yiyen tayfa sebebidir.O yüzden neye destek verdiğinizi kimlere hizmet ettiğinizi düşünün.
11-14-2012, 09:55 PM
Siz anlamadınız herhalde WarRock bitti ! Daha o eski ortamları bulamayacaksınız bende istiyorum Chapter 1 dönemlerini hacksiz güzel bir oyundu o zamanlar şimdi ki gibi bütün silahlar premium istemiyordu ne güzel günlerdi eskide kaldı artık.
11-14-2012, 09:58 PM
Beyler can bunu hepsini açıkladı bugün hatalı ban yiyien bazı kişiler hallowen etkinliğnden ban yiyienler listeye eklenip araştırılacak 1 kısımını söyleyebiliyorum
11-14-2012, 10:04 PM
(11-14-2012 09:58 PM)NewCenk Yazılan: [ -> ]Beyler can bunu hepsini açıkladı bugün hatalı ban yiyien bazı kişiler hallowen etkinliğnden ban yiyienler listeye eklenip araştırılacak 1 kısımını söyleyebiliyorum
Sen baştan unut o işi Dream Execution acaip yavaş.40-50 kişilik bir grubu da kafalarına takmazlar adamlar anca Can'ın canı sıkılır o kadar.
11-14-2012, 11:27 PM
Söz hakkı verilmeyen bir boykot toplatısı olanlar bilir zaten herkez adamını tutar.

11-15-2012, 12:27 AM
Can ben Umut (codenameturk)
Sana her herden sayısını hatırlamadığım mesajlar attım.
Burada da konu açtım. Bir kez olsun cevap yazmadın.
Öncelikle bunun sebebi söylermisin ?
Neden mesaj attğımı da biliyorsun.
Neden ban yedim?
Hackmi açmışım?
Ovc mi kullanmışım?
Küfür mü etmişim?
Nedir?
Onursuzlar listesi yayınlıyorsunuz değil mi?
Ben açıkça hack açana şerefsiz deyince, "onursuzlar listesi"nde yer alıyorum.
Ve en kötü lafım budur. Bundan daha fazlası yaşıma ve terbiyeme yakışmaz.
Bu nasıl bir adalettir? Dünya tersine mi döndü?
Kötü, hilebaz artık el üstünde mi tutluyor?
Benim ss mi de gönder de, beni rezil et lütfen ???
Sana her herden sayısını hatırlamadığım mesajlar attım.
Burada da konu açtım. Bir kez olsun cevap yazmadın.
Öncelikle bunun sebebi söylermisin ?
Neden mesaj attğımı da biliyorsun.
Neden ban yedim?
Hackmi açmışım?
Ovc mi kullanmışım?
Küfür mü etmişim?
Nedir?
Onursuzlar listesi yayınlıyorsunuz değil mi?
Ben açıkça hack açana şerefsiz deyince, "onursuzlar listesi"nde yer alıyorum.
Ve en kötü lafım budur. Bundan daha fazlası yaşıma ve terbiyeme yakışmaz.
Bu nasıl bir adalettir? Dünya tersine mi döndü?
Kötü, hilebaz artık el üstünde mi tutluyor?
Benim ss mi de gönder de, beni rezil et lütfen ???
11-15-2012, 12:19 PM
Umut artık bırak şu oyunu bi bardak soğuk su iç zaten birisine "şerefsiz" demek ağır bir hakaret bana göre,bence artık sus ve daha fazla rezil olma istersen.
![[Resim: fxnb0.png]](http://f1211.hizliresim.com/13/g/fxnb0.png)