Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: küçük bi problem var çar la ilgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 5480.jpg] arada sırada boyle oluyor oda da yer degiştirirken 1 lwl gozukuyorum cık gir yapınca düzeliyor bu iş sıklastı kesin bi cozum varmı bildiginiz
seri opkde olur tabi .. orda ne işin var xd
girdim yapmadım ama Big Grin hemen gir cık yaptım
nası insansın sen ? hem opk odalarında kasıp birda utanmadan gelmiş buraya konu açıp oyun bug undan bahsediyorsun
Oyun Bug'u o. Smile
(03-09-2010 07:53 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]nası insansın sen ? hem opk odalarında kasıp birda utanmadan gelmiş buraya konu açıp oyun bug undan bahsediyorsun

düzgün konus arkadasım yanlıs odaya tıkladım bu oda geldi bug oluncada ss cektim nedenini soruyorum opk odasındada kasmadım
(03-09-2010 07:55 PM)turk3nrush Yazılan: [ -> ]
(03-09-2010 07:53 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]nası insansın sen ? hem opk odalarında kasıp birda utanmadan gelmiş buraya konu açıp oyun bug undan bahsediyorsun

düzgün konus arkadasım yanlıs odaya tıkladım bu oda geldi bug oluncada ss cektim nedenini soruyorum opk odasındada kasmadım

2 iddiada kanıtlanamaz ama hangisi doğru artık bilemeyeceğiz
(03-09-2010 07:55 PM)turk3nrush Yazılan: [ -> ]

Senın dediğin olsun ama o bug öyle olmuyor diye biliyorum Smile
Uzatmanın bi' anlamı yok arkadaşlar.
Sonuçta o bi' bug ve anlık olan birşey... Oyundan çık ve tekrar gir. Düzelir.
bu arada oyunda cok lag var diye oluyordur oyun sapıttı bu aralar yine
Referans Adresler