Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesabım Hakkımda
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İyi günler arkdaşlar ben. Yani llnewkaizlerll'de ben bulunuyordum Smile. Europa2 Serverında oyun atıyordum oyuna başladım; Staminaya bastım yani 6. slota elime bomba geldi o sırada shot tusu olan mouse tıklayınca oyundan attı sunucuya olan bağlantı koptu ve hile programı tespit edildi dedi oyundan attı ne olcak şimdi ban mı yiyicem ??

Bu charda ne bir hack ne bir ovc programı kullandım kullandıysam da ALLAH BELAMI VERSİN!

[Resim: fvpyv.png]

???
Büyük ihtimal ban yersinde sendeki bu oyun azmine hayranım Big Grin kaç sefer banlandın arkadaş bi bırak artık demek ki oyun seni istemiyor Big Grin
1 kere ovc den Wink
Yersinde aynen bırakın su oyunu ben bıraktım şu şapşal açıklamadan sonra!
Yoksa siz hala War Rock ?
(11-12-2012 09:45 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Yoksa siz hala War Rock ?
Oglum bak git Big Grin BF3 oyna hava yapma kaybol m045.gif
Azmine hayranım Smile
Arkadaş hemen warrock bırakıp gidilmiyor işte 78 lwl charı düşe kalka 4 senede kasmısım bu saatten sonra satmakta ban sebebi oyunu nasıl bırakayım 4 senelik emek bi çırpıda bırakılmıyor.Ama ban yesem kesinlikle bu oyuna para vermem. oynamam demiyorum para vermem.
iyimser olun beyler hesap açana hediye veriyolar .
(11-14-2012 02:14 AM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]iyimser olun beyler hesap açana hediye veriyolar .

5 yıl oynayayım etimden tırnağımdan kesip premium alayım.Lwl kd vs. Kasayım.Sonra 1 ban atsınlar özür olarak P90 mp5 k yada media kit mi versinler.Afedersin ama bu özür değil dalga geçmektir.
Referans Adresler