Selamınaleyküm arkadaşlar.Forumda aynı sorundan açılmış konular var.Post kalabalığı yapmak değil maksadım.Oyuna 10 gün kadar önce girmeye çalıştığımda hack programı tespit edildi diyerek oyundan attı.Sorun var diye düşündüm.Ama bugün banlananlar listesinde ismimi görünce çok şaşırdım.Banlanmasına üzülmedim diyemem ama hack küfür ovc yada herhangi başka bişey yapmadan böyle birşeyle karşıkarşıya kalmak gerçekten üzücü.Dahada acısı hakkımızı savunacak kimsenin olmaması.Nerede ve nasıl savunacağız hakkımızı?Ne yapmamız gerekiyor.Kime anlatacağız derdimizi ?
Beni boşverin ama böyle haksız yere banlanan bu oyuna emek ve para harcayan nice insanalr var.Bana göre Diktatörlükle yönetilen ülkelerdeki gibi yargısız infaz bu yapılanlar.
Yazık ayıp
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler hepinize
Sağlıcakla
(11-12-2012 02:44 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Nick ?
tudelice2
Valla benim char bann yesin bayilerine ugrıcam 20 KM uzakta , yarım saatlik yol

Sebep bu,
Beni boşverin ama böyle haksız yere banlanan bu oyuna emek ve para harcayan nice insanalr var
emeğinizi bu şekilde harcıyorsanız, cezasını en ağır şekilde çekersiniz. Bu ve bunun gibi nice insan var.
Sen küfürden ban yemişsin fakat belirttiğin gibi haksız ban yiyenlerde var maalesef
(11-12-2012 02:44 PM)listanbul Yazılan: [ -> ]Selamınaleyküm arkadaşlar.Forumda aynı sorundan açılmış konular var.Post kalabalığı yapmak değil maksadım.Oyuna 10 gün kadar önce girmeye çalıştığımda hack programı tespit edildi diyerek oyundan attı.Sorun var diye düşündüm.Ama bugün banlananlar listesinde ismimi görünce çok şaşırdım.Banlanmasına üzülmedim diyemem ama hack küfür ovc yada herhangi başka bişey yapmadan böyle birşeyle karşıkarşıya kalmak gerçekten üzücü.Dahada acısı hakkımızı savunacak kimsenin olmaması.Nerede ve nasıl savunacağız hakkımızı?Ne yapmamız gerekiyor.Kime anlatacağız derdimizi ?
Beni boşverin ama böyle haksız yere banlanan bu oyuna emek ve para harcayan nice insanalr var.Bana göre Diktatörlükle yönetilen ülkelerdeki gibi yargısız infaz bu yapılanlar.
Yazık ayıp
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler hepinize
Sağlıcakla
Küfür ve hakaret "hiç bir sebebin" gerekçesi değildir ve olamaz.Oyunda hileye tenezzül etmek doğru bir davranış olmadığı gibi, küfür ve hakaret şeklindeki davranışlar da doğru değildir.
Önyargılı davranışlar, karalama ve itibar kaybettirme anlayışları, yanıltıcı ve aldatıcı yaklaşımlar da doğru değildir.Değil mi listanbul?
can nekadar sürelı bukufur den ban bı acıklama lütfen benım carım banlanalı 1 ay felan oldu acılmadı sınırsızmı acaba NİCK: trdesinger
Küfürden ban sınırsız diyoruz ya...