11-11-2012, 06:03 PM
11-11-2012, 10:19 PM
Yemek bittikten sonra tuz getirme hikayesine dönmüş konu
11-11-2012, 10:40 PM
Warrock'a kötü falan diyoruz da Warrock'ta ki oynanabilirlik başka hangi mmofps'te var söylesenize? Son birkaç yılda çıkan mmofps oyunlara baktığımızda hepsi tekdüze, tek farkları isimleri. Ama Warrock bu konuda kendini diğer oyunlardan sıyırabiliyor. G1, zamanında bu kadar para göz olmasa Warrock çok iyi yerlere gelebilecek bir oyundu.
Ayrıca Wolfteam ile Warrock'ı karşılaştıran adam gelip de "ben oyuncuyum" demesin lütfen.
Ayrıca Wolfteam ile Warrock'ı karşılaştıran adam gelip de "ben oyuncuyum" demesin lütfen.
11-11-2012, 11:46 PM
(11-11-2012 10:40 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Warrock'a kötü falan diyoruz da Warrock'ta ki oynanabilirlik başka hangi mmofps'te var söylesenize? Son birkaç yılda çıkan mmofps oyunlara baktığımızda hepsi tekdüze, tek farkları isimleri. Ama Warrock bu konuda kendini diğer oyunlardan sıyırabiliyor. G1, zamanında bu kadar para göz olmasa Warrock çok iyi yerlere gelebilecek bir oyundu.
gel de anlat bunu. Wolfteam'in özeti şu :
"Kurt olcam 3e bascam pençelicem of babamın parasıyla karakter alıyım canım artsın ölmiyim of çok proyum çünkü itemim var"
11-12-2012, 12:24 AM
warrock u bıraksınlarda wolfteam kadarda düşmeyin

![[Resim: fCPh2.gif]](http://www.issizadam.net/wp-content/uploads/2012/10/fCPh2.gif)
içinmi karardı