(11-11-2012 03:24 AM)Deathwing Yazılan: [ -> ]Warrockmu kaldı hala boykot da boykot bi sonuca varılmaz
warrock mu kaldı kısmına artık katılmamak elde değil. oyuna olan güvenim kendi adıma sarsıldı. oyuna girmeye korkuyorsun arkadaş. bu zamana kadar ban listesinde olmadım çok şükür, ama garantisi de yok hani. ÎnsaAllah düzelir. bir süre daha beklicez. yoksa bizde bırakırız. yapacak bişey yok.
(11-11-2012 11:43 AM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]
Can Arada Europa Serverına baksan diyorum helede zombi odalarına

boykotu destekliyorum ama warrock oyun lobisinde de duyuru yapsak daha etkili olmazmı ezik hesaplarla girip?çünkü forumlara girmeyen oyuncularda var.Nexon adminleri hiç bir alman ve italyan yüksek lvl li oyuncuları banlamıyor.Bu adaletsizliğe dikkat çekmek lazım.
(11-11-2012 01:30 PM)supurge Yazılan: [ -> ]boykotu destekliyorum ama warrock oyun lobisinde de duyuru yapsak daha etkili olmazmı ezik hesaplarla girip?çünkü forumlara girmeyen oyuncularda var.Nexon adminleri hiç bir alman ve italyan yüksek lvl li oyuncuları banlamıyor.Bu adaletsizliğe dikkat çekmek lazım.
Git bi onursuzlar listesine bak sonra yaz.
(11-11-2012 01:31 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ] (11-11-2012 01:30 PM)supurge Yazılan: [ -> ]boykotu destekliyorum ama warrock oyun lobisinde de duyuru yapsak daha etkili olmazmı ezik hesaplarla girip?çünkü forumlara girmeyen oyuncularda var.Nexon adminleri hiç bir alman ve italyan yüksek lvl li oyuncuları banlamıyor.Bu adaletsizliğe dikkat çekmek lazım.
Git bi onursuzlar listesine bak sonra yaz.
Kaç aydır herkes banlanıyor millet dalga geçiyordu haksız ban olmaz diye, b*k kapıya dayanınca uyanıyor herkes.
xcashturk demek ha ? Marien de az mı kd 'mi batırdın insafsız
Bu arada cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.
Adam gülüyor ya ayıp be ayıp boykot.
(11-11-2012 01:43 PM)supurge Yazılan: [ -> ]ÇOK İYİ TAKİP EDİYORUM.BU HAFTA KESİN BANLANIR DEDİĞİM ADAMLAR HALEN OYUNDA MESELA KRUGGER95 İSİMLİ OYUNCU SÜREKLİ YÜKSEK PİNG LE OYNUYOR.PİNGİ 999 DA DEĞİL ENTERESAN OLAN PİNGİ 700 İLE 800 ARASI.GÖRÜNMEDEN ÖLDÜRÜYOR.ADAMI TANIRIM YILLARDIR AYNI PİNG VE BU ADAM FRANSA DA YAŞIYOR.FRANSA GİBİ BİR YERDE LAG PROBLEMİ OLABİLİRMİ?
Fransada herkes milyoner değil oranında orta zengin fakir vb.Sınıfları var.
Beyler yalnız bu 1 - 2 kişiyle olmaz sesimizi daha yüksek kitlelere ulaştırmamız lazım. Gördüğünüz girdiğiniz her yere bu konuyu açın.En azından oyun tekrar gamersfirste geçmese bile hesabımızı açsınlar.
Sizde boykota destek verin.Unutma sen yoksan 1 kişi eksiğiz.Bize katılın.
Güzel bir oyun için Hizmet
Herkes için Adalet