Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Önerileriniz ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Dota 2 fena değil.
(11-10-2012 10:15 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]taze taze black ops 2 al en iyisi=)

f2p oyunlardan anlar onlar Tongue

FPS : BF3
RTS : Dota2
RPG : Rappelz, Skyrim
GTA IV oynanabilir güzel oyun.

LoL PointBlank Metin2 bunlar saçma sapan çocuk oyunları.
(11-10-2012 10:47 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Adam akıllı bir PC topla gel BF3 sefasını sür.Ne hack var ne çoluk çocuk hiç uğraşmıyosun ve takımındaki tanımadığın kişilerle sanki 40 yıllık arkadaşmış gibi takım oyunu yaptığın zaman keyfin dibine vuruyosun.4-5 kişi bir araya geldimi herkes birbirini koruyor çok zevkli anlatılmaz yaşanır lafı aynen burda geçerli o atmosferi görmen lazım yusuf oyuna girene kadar yine karşıma warrock gibi birşey çıkacak demiştim ama yanılmışım bayıla bayıla oynuyorum vallahi.3 günde warrock'u unutturdu Big Grin

Hack var aimbot wall felan ama nadir çoluk çocuk tabiki var kuyruk acılı server adminleri mesela.Ama diğerleri doğrudur katılırım warrock gibi bencil bir oyun değil.
Bogac pointBlank çok nalet bir oyun nalet girsin çıksın kanka

Hiç begenmedim zaten burak ve ramazanda oynamayacaak Big Grin m045.gif
LOL,CS:GO
dishonored Smile
(11-10-2012 11:15 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(11-10-2012 10:15 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]taze taze black ops 2 al en iyisi=)

Dota 2 şuan Beta'da ama full sürümü paralı değil mi? Yani onun alternatifi olarak LoL oynanabilir hiç de çocuk oyunu değil bence.
(11-11-2012 02:02 PM)killerbey3 Yazılan: [ -> ]
(11-10-2012 11:15 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

Dota 2 şuan Beta'da ama full sürümü paralı değil mi? Yani onun alternatifi olarak LoL oynanabilir hiç de çocuk oyunu değil bence.

Dota2 Beta Key var bende, isteyen varsa vereyim, LoL oynayan arkadaşlara key verdim LoLü bıraktılar dota oynuyoruz hep beraber. 30 lvl adama lol bıraktırır dota ^^
böyle eziklerle kd kasmak istiyosan Wolf Team 'ı öneririm. Oynamıyorum bir akrabada vardı. Oynadık yani en kötü wr oyuncusu oraya gitsin kdsi 3'ten aşağı olmaz sana öyle söylüyorum Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler