(11-11-2012 08:55 AM)Audaz Yazılan: [ -> ] (11-10-2012 11:53 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Eğri bacadan doğru duman çıkmaz. -Kaynak yok, atalarımız 
İslam karşıtı bir sitenin islamiyetle ilgili paylaşımları...
Kaynak islami kaynaklar.Farabiyi reddediyorsan sana kalmıs.
Kendin görüp duymadığın bir olaya kesin net gözüyle bakman yanlış birşey Kuranda yazmıyorsa isterse en güvenilir dini kaynak olsun şüpheyle yaklaşman lazımdır

Alıntı:İslam karşıtı bir sitenin islamiyetle ilgili paylaşımları...
Konunun altındaki yorumlara ve imzalara bakmanız yeterli.
(11-11-2012 10:22 AM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ] (11-11-2012 08:55 AM)Audaz Yazılan: [ -> ] (11-10-2012 11:53 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Eğri bacadan doğru duman çıkmaz. -Kaynak yok, atalarımız 
İslam karşıtı bir sitenin islamiyetle ilgili paylaşımları...
Kaynak islami kaynaklar.Farabiyi reddediyorsan sana kalmıs.
Kendin görüp duymadığın bir olaya kesin net gözüyle bakman yanlış birşey Kuranda yazmıyorsa isterse en güvenilir dini kaynak olsun şüpheyle yaklaşman lazımdır 
Şimdi beni taşlamayın ama, ya kurana net gözle bakmıyorsa biri?
1000 yıl önce yaşamış bir adamın müslüman olup olmamasından kime ne gözünüzü seveyim. adamın eserleri hoşunuza gidiyorsa gidiyordur gitmiyorsa gitmiyordur. çok birilerinin müslümanlığını sorgulamak isteyen varsa ( son derece etik dışı bir davranıştır ) günümüz dünyasına gelip toplumu yönlendiren ve kendini müslüman sananları sorgulayın.
adam bilimin gelişmesi için çalışmalarda bulunmuş bilim adamıdır. eserlerine bakın ne yapacaksınız adamın dinini
(11-12-2012 12:23 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]1000 yıl önce yaşamış bir adamın müslüman olup olmamasından kime ne gözünüzü seveyim. adamın eserleri hoşunuza gidiyorsa gidiyordur gitmiyorsa gitmiyordur. çok birilerinin müslümanlığını sorgulamak isteyen varsa ( son derece etik dışı bir davranıştır ) günümüz dünyasına gelip toplumu yönlendiren ve kendini müslüman sananları sorgulayın.
adam bilimin gelişmesi için çalışmalarda bulunmuş bilim adamıdır. eserlerine bakın ne yapacaksınız adamın dinini
Katılıyorum. Bu tip sitelerde hep müslümanlık üstüne laflar dönüyor. Hiç hristiyanlığı araştıran yok, hiç museviliği araştıran yok. Buna da anlam veremiyorum. Siteye biraz baktım da unesco tarafından kültür mirası seçilmiş birine afedersiniz "oğlancı" yakıştırması yapılıyor. Size ne kardeşim?