Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ekran kartı alacaklara !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Yeni bir ekran kartı alacaksanız vatan bilgisayarda bugün gördüğüm HD6850 ekran kartında güzel indirim var.270 tl bugünkü fiyatı.
http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20K...I_ID=50536
Ekran kartından hiç anlamıyorum ama ihtiyacım olsa alırdım sağol.
6850 kötü biraz ya ben 7850 almayı düşünüyorum. Buraya artislik amaçlı ya da benzeri amaçlı yazmadım. Diceksiniz yok o zaman neden cevap yazdın diye 6850 biraz çok basit kötü yani tabii arkadaşın dediği gibi alabilirsiniz pek oyun oynamıcaksanız
Param olsa bilgisayar alacam Big Grin
Şöyle konularda zaten sürekli birileri çıkar şu var daha iyi der link koyar, açarsın diğeri 200 ise diğeri 400 lira Big Grin
(11-09-2012 08:44 PM)0xqreenn Yazılan: [ -> ]6850 kötü biraz ya ben 7850 almayı düşünüyorum. Buraya artislik amaçlı ya da benzeri amaçlı yazmadım. Diceksiniz yok o zaman neden cevap yazdın diye 6850 biraz çok basit kötü yani tabii arkadaşın dediği gibi alabilirsiniz pek oyun oynamıcaksanız

Bilip bilmeden yorum atıp insanların kararlarını etkilemeyin. 6850 gayet yeterli bir kart. Pek oyun oynamayacaksanız ifadesi hoşuma gitmedi. Battlefield 3 Ful ayarlar 35 FPSye yakın bir değer var.
256 bit yalnız, çok sağlam kart.
Nvidia gts 250 var, te 2 yıl önceki fiyatı bile 250 liraydı indirimsiz. Gayet sağlam kart. Hala işe yarıyor.
Referans Adresler