Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hile Programı tespit edildi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bilgisayarımda virüs programı bile açık değildi fakat aniden 2-3 kez ani slot değiştirdim ve oyundan attı,bir ay önce aynı şekilde aynı uyarıyı verdi ve banlandım acaba bilgisayardamı sorun var ? Smile

Burak Kandöker

Hile Programı tespit edildi hatasını alıyorsan hesabın kapatılıyor.Aynı sorun yüzünden benimde hesabım kapatıldı.
Banada daha önceden geldi bu hata fakat hiç bir hesabım daha kapatılmadı.Can'a sorduğumda bir şey olmayacağını söylemişti.Büyük ihtimal bir şey olmaz.
Allahım bune yeter ya benim bilgisayarımdamı sorun var anlamıyorum kaldırıp atıcam yemin ederim.
Genel sorun olablir. bendede oluyor Burak kusura bakmassan bişi sorucam günahını almak istememde sen ne ara 73 levl oldun? bir çarın vardı yoksa nc mi attın?
Genel sorun diyorsunda bu hatayı alan hesaplar Lanet olası HS tarafından Nexon adminlerine rapor olarak gönderiliyor ve sorgulanmadan banlanıyor...
(11-09-2012 08:22 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Hile Programı tespit edildi hatasını alıyorsan hesabın kapatılıyor.Aynı sorun yüzünden benimde hesabım kapatıldı.

Yok artık? Siz hiç bakmıyo musunuz? MODlar böyle konuşuyorsa işimiz kötü valla , en iyisi bilgisayardan herşeyi silelim öyle warrock oynayalım.
Referans Adresler