Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Başbakan, 10 Kasım'da yok
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Erdoğan, sultanın misafiri olarak Brunei'de. Atatürk'ün öldüğü 1938'den beri 10 Kasım töreni ilk kez başbakansız yapılacak

[Resim: fft2mm1275154.jpg]

Başbakan Erdoğan, ‘5. Bali Demokrasi Forumu’na katılmak için 7 Kasım’da Endonezya’ya gitmişti. Erdoğan’ın 10 Kasım törenlerine katılmak için programını kısa kesip Türkiye’ye dönmesi bekleniyordu. Brunei Sultanı Hasan El Bulkia, Bali’de karşılaştığı Erdoğan’a “Buralara kadar geldiniz, çok mutlu olduk. Sizi ülkemizde de görmek isteriz” dedi.

PAZAR GÜNÜ DÖNECEK

Erdoğan, Brunei Sultanı’nın davetini kabul ederek seyahatini bir gün uzattı. Türkiye’ye pazar günü dönecek olan Erdoğan, yarın Anıtkabir’de yapılacak 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni’nde bulunamayacak. Böylece, Atatürk’ün öldüğü 1938’den beri ilk kez 10 Kasım töreni başbakan olmadan yapılacak.

Ülke Eyiye gidiyi
Eksik kalsın zaten.
Halk takım tutar gibi parti tutuyor böyle halkın seçeceği başbakandan da fazla bişey beklenemez bence,bazı kafalar okadar iyi bellemişlerki tuttukları partileri kendilerini becerecek olsalar dahi o onu haklı çıkaracak bir noktasını arar ve yaptığı pislikleri örtbas etmeye çalışır,yanlış anlaşılmasın sadece bu adama oy verenler için söylemiyorum ben bunu, insanımızın %90 ı aynı şekil düşünüyor ama ne denli yanlış yaptıklarının farkında değiller bu beni üzüyor Sad
türkiye cumhuriyeti başbakanı olarak orda olması gerekirdi yazıkSad
bence böyle bir konunun burda paylaşılması doğru değil... m045.gif
(11-09-2012 10:31 PM)JeWeL Yazılan: [ -> ]bence böyle bir konunun burda paylaşılması doğru değil... m045.gif

+ internet basında oturup bilmediginiz işlere cevap yazmayın.
Diğer parti isimleri ve insanların kişisel tuttukları partilere hakaret edilmeyecek şekilde sohbet yapıldığı taktirde konuya müdahale olmaz. Eğer konu tartışma boyutunu aşarsa, başlatan kişiler cezasını alır.
Eksin kalsın Smile
''Atatürk'ün öldüğü 1938'den beri 10 Kasım töreni ilk kez başbakansız yapılacak'' Başka söze gerek yok.
Ne işi var la Burnei'de dünyanın öbür ucu ismini bile ilk defa duydum madem 10 kasımı yapmak istemiyorsun erkek gibi yapmıcam de halka karşı, burneilere zurnailere kaçarak olmaz ki.Ülkeyi vikiden bakın bildiğin minyatür osmanlı, padişahları 3. evliliğini yapmış diktatörlük havası var islami monarşi felan geleceğin Türkiye'si.
Referans Adresler