Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Bir Telefon [Görüşleriniz]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar,

Uzun bir zamandır Samsung Corby (yada nasıl yazılıyorsa) kullanıyordum.Bu telefonu kullanmamın tek amacı telefon görüşmesi ve mesajdı.Ama artık evde bilgisayar başına oturamadığımdan (dershane,okul vb.) internete giren bol uygulamalı son derece teknolojik bir telefon arıyordum...

Biraz araştırma yaptım.Gidip 4-5 Vodafone-Turkcell-Avea iletişim merkezlerine sordum.Her seferinde cevap aynıydı : Samsung Galaxy ACE yada S2-3.Bilgisayarda türkçe tanıtım videoları izledim ve sonunda ACE'yi almaya karar verdim ve sizede fikir danışmak istedim.

Kısaca : Samsung Galaxy ACE bana ne yönden fayda sağlar,ne yönden sağlamaz vs.Bana lazım olan hızlı bir şekilde Wi-Fi'yede sorunsuz bağlanarak internete girmek,Androit marketlerden güzel oyun,uygulama (ibb trafik,hava durumu vb.) indirmek,bunun yanında hızlı ve kullanışlı olması gerekiyor.

Yorumlarınızı bekliyorum,yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.
S3'den Şaşma Smile
Ace kullanıyorum memnunum. Ama sadece flash desteği yok. Paran varsa S3 al derim. Bana göre en iyi telefon.
S2 alabiliyorsan,düşünme al ama Ace fiyatlarında bir telefon alacaksan onun yerine Galaxy Wonder öneririm.
İphone al jailbreak yap 500 bin uygulama ve oyunun arasında seç beğen yükle Big Grin
Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkürler,hepsini göz önünde bulundurarak biraz daha araştırma yapacağım.
HTC Wildfire S , fiyatı da uygun Wink
Arkadaşlar hepinize birer birer yorumları için çok teşekkür ederim seçimimi yaptım :

Buradan bakabilirsiniz...[Tıkla]
S3 tabiki ilk tercih ama bütçen yetmiyorsa Galaxy Ace veya Wonder olabilir ya da HTC Desire S
ACE bende var oyun için diyorsan ben telefonda oyun oynamayı sevmem o yüzden hiç oyun yüklemedim ama internette gezinmek için iyi bir telefon
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler