Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Nexon ve Kodlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar 1 seneyi aşkın bir süredir oyunda ve forumda pek gözükmüyordum.

Oyuna yeni çarla başlamaya karar verdim. Başladım başlamasına da pek çok değişiklik var bununla ilgili bilgi verir misiniz. Birde var mı böyle kod silah , exp up falan ?
Hoşgeldin de kod olayı Nexonda yok
Kod sistemi yok o zaten Gamersfirste has bişeydi , oyuna gelirsek iyi durumda yeni char acınca retail geliyordu daha devam ediyormu bilmiyorum..Lvl atlıyınca artık hediyeler geliyor mesela (Famas,5th slot , red scorp , xm8) türünde silahlar..Exp upları markette bulabilirsin..Halloween etkinligi var oyunda şuan , harf etkinligi var + zombie etkinligi hepsinden hediyeler kazanabiliyosun bunlar yakında biter artık yılbaşı etkinlikleri gelmeye başlar diye umut ediyorum.
(11-08-2012 08:58 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Kod sistemi yok o zaten Gamersfirste has bişeydi , oyuna gelirsek iyi durumda yeni char acınca retail geliyordu daha devam ediyormu bilmiyorum..Lvl atlıyınca artık hediyeler geliyor mesela (Famas,5th slot , red scorp , xm8) türünde silahlar..Exp upları markette bulabilirsin..Halloween etkinligi var oyunda şuan , harf etkinligi var + zombie etkinligi hepsinden hediyeler kazanabiliyosun bunlar yakında biter artık yılbaşı etkinlikleri gelmeye başlar diye umut ediyorum.

Exp uplar neyle alınıyor . Ayrıca premium almak çok mu zorlaştı kimsede yok ?
(11-08-2012 09:00 PM)Türk Yazılan: [ -> ]
(11-08-2012 08:58 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Kod sistemi yok o zaten Gamersfirste has bişeydi , oyuna gelirsek iyi durumda yeni char acınca retail geliyordu daha devam ediyormu bilmiyorum..Lvl atlıyınca artık hediyeler geliyor mesela (Famas,5th slot , red scorp , xm8) türünde silahlar..Exp upları markette bulabilirsin..Halloween etkinligi var oyunda şuan , harf etkinligi var + zombie etkinligi hepsinden hediyeler kazanabiliyosun bunlar yakında biter artık yılbaşı etkinlikleri gelmeye başlar diye umut ediyorum.

Exp uplar neyle alınıyor . Ayrıca premium almak çok mu zorlaştı kimsede yok ?

İnsanlar,bu oyuna fazla para verilmemesi gerektiğini anlayacak kadar akıllandı diye düşünüyorum Wink
Oyun nexonla bitti gibi bişey.

Yeni hesap açtım . Retail'leri saymıyorum. Level etkinliğinden daha hediye alamadım. 8 level falanım .
Oyun varmıydıSs.gif
Oyun iyi o kadar da kötü değil.
Yeni hesap açınca tmp9 combat knife 5.slot xm8 micro uzi veriyor hediye olarak.Belirli levellerde famas gibi silahlarda veriyor.
bencede o kadar kötü degil oyun bu aralar baya ilgilenmeye basladılar gmler. Smile
Referans Adresler