Arkadaslar PS3 almayı düsünüyorum'da slim galiba kampanyada olan bi oyunla beraber veriyolar ama üstünde 12GB flash-kaydedici yazıyor ama arkadasa sordum onda 320 GBlik varmış....Şimdi bunun hafızasından baska birsey daha falan mı var? Sormadan alıpda sorun cıksın istemiyorum? Bu işler nasıl oluyor bilgisi olan biri anlatsın.
-Benim kendi odamdaki televizyon nerdeyse normal bilgisayarın ekranının 2 katı diyebiliriz özelliklerini bilmiyorum ama biraz eski gibi duruyor hediye gelmişti önünde 2 tane soket yeri var bide hemen yanında bir tane daha ps3 için bunlar gerekli seylermi?
Televizyonda HDMI girişi var mı öncelikle ona bak çünkü ps3 HDMI kablosu ile televizyona bağlanıyor.
Aynen HDMİ varmı bak sonra oyun fiyatlarıda biraz abuk subuk olabilir

#1# PS3 de GB çok önemli benim önerim 320 veya 500 GB lık bir sistem almandır.Nedenini soracak olursan PSStore'den alıp indirdiğin oyunlar en az 15 GB olacak.
İlk satın aldığında yanında verdiği GT5 - Fifa 13 gibi oyunlar zaten HDD de bekleme yapmamak için kurulum yapacağından alan sana lazım olacak.Örneğin ; bir GT5 in kapladığı alan 40 GB gerisini sen düşün.( tam kurulum yapmadan da oynarsın ancak menülerde çok beklersin )
#2# Eğer elinde HDMİ çıkışlı bir TV yada monitörün varsa sorun yok demektir.PS3 ün yanında HDMİ kablo al yeter.HDMİ ın özelliği hem görüntü iletmesidir hemde ses
Ama HDMi çıkışlı görüntü alabileceğin bir cihaz yoksa üzülme çünkü Sony hepsini düşünmüş.Mesela DVİ çıkışlı monitörün varsa HDMİ-to-DVİ kablo al tak monitöre Full HD görüntü yine senin.Ses çıkışınıda varsa ses sistemine yoksa küçük çevirici ile kulaklığına bile takabilirsin.
Benim DVİ çıkışlı monitörümde yoksa diyorsan onunda çeviricisi var HDMİ-to- VGA ancak Full HD 1080p değilde 720p kalite alırsın
![[Resim: HDMI-to-VGA-Kablo-1-8-metre__64293513_0.jpg]](http://images.gittigidiyor.com/6429/HDMI-to-VGA-Kablo-1-8-metre__64293513_0.jpg)
yoo 3 girişli kablo girişide var fakat benimki 2. nesil 3.leri bilmiyorum.
konuyu açalı biraz zaman oldu biliyorum ama şuanda xbox360 resmi olarak satılmaya başladı türkiyede
http://www.teknosa.com/kategori/oyun__ho..._x360_oyun yanlız kötü yanıda bunu online oynaman için gold veya silver premium alman gerekıo bunun içinde ama psn bedava göz önünde bulundurursun