Warrock'a uzun bir aradan sonra geri dönüş yapmak istedim üyeligim v.s hiçbirşeyi hatırlamıyorum warrock'a yeniden kayıt olmak istedim herşeyi yapdım fakat msn'e kayıt olmam için gereken mesaj gelmedi 7 kasım saat 18:00 saatlerinde üyelik aldım gece 2 olucak hala mesaj yok ne yapmam gerek ne yapabilirm lütfen yardım edin

oynamak istiyorum warrooock

gmail hesabı aç ordan al msn yoğun oldugundan mesajlar gecikebiliyor ve en son hatırladığım kadarıyla onay kodu sısteminde sorun vardı 2-3 kere yolla anca kgelır
4 ayrı msn adresinden üyelik aldım fakat 4ünede gelmedi çok fazla oynamak istiyorum warrock'u gmail'den deniyecem şimdi inş olur
Tekrar söylüyorum onay kodunu 4-5 kere üst üste yollat ancak geliyor.
oldu sağol kardeş cok sagol
(11-08-2012 02:56 AM)bywwwwww Yazılan: [ -> ]Warrock'a uzun bir aradan sonra geri dönüş yapmak istedim üyeligim v.s hiçbirşeyi hatırlamıyorum warrock'a yeniden kayıt olmak istedim herşeyi yapdım fakat msn'e kayıt olmam için gereken mesaj gelmedi 7 kasım saat 18:00 saatlerinde üyelik aldım gece 2 olucak hala mesaj yok ne yapmam gerek ne yapabilirm lütfen yardım edin
Hotmail'e neden msn diyorsunuz ?Msn bildiğim kadarıyla bir program.
(11-08-2012 07:35 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ] (11-08-2012 02:56 AM)bywwwwww Yazılan: [ -> ]Warrock'a uzun bir aradan sonra geri dönüş yapmak istedim üyeligim v.s hiçbirşeyi hatırlamıyorum warrock'a yeniden kayıt olmak istedim herşeyi yapdım fakat msn'e kayıt olmam için gereken mesaj gelmedi 7 kasım saat 18:00 saatlerinde üyelik aldım gece 2 olucak hala mesaj yok ne yapmam gerek ne yapabilirm lütfen yardım edin
Buna mı takıldın şimdi?
Abicim 4-5 kere üst üste nasıl yollanıyor ki ?
(11-09-2012 04:35 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ] (11-08-2012 07:35 PM)Batuhan Ö. Yazılan: [ -> ] (11-08-2012 02:56 AM)bywwwwww Yazılan: [ -> ]Warrock'a uzun bir aradan sonra geri dönüş yapmak istedim üyeligim v.s hiçbirşeyi hatırlamıyorum warrock'a yeniden kayıt olmak istedim herşeyi yapdım fakat msn'e kayıt olmam için gereken mesaj gelmedi 7 kasım saat 18:00 saatlerinde üyelik aldım gece 2 olucak hala mesaj yok ne yapmam gerek ne yapabilirm lütfen yardım edin
Buna mı takıldın şimdi?
Evet.