Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: CFR Cluj 1 – 3 Galatasaray
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: B_14942_b1644.jpg]

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu dördüncü maçında Romanya temsilcisi CFR Cluj’u 1–3 mağlup etti.

Takımımızın golleri 17. dakikada 61. dakikada ve 74. dakikada Burak Yılmaz’da gelirken CFR Cluj’un golü ise 52. dakikada Sougou’dan geldi.

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Galatasaray'ın rakiplerinden Manchester United ile SC Braga, Braga'da karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan İngiliz ekibi Manchester United 1-3 galip ayrıldı. Manchester United 'a deplasmanda galibiyeti getiren golleri 81. Van Persie, 85. dakikada penaltıdan Rooney ve 90. dakikada J. Hernandes’den gelirken SC Braga’nın golünü ise 49. dakikada penaltıdan Alan kaydetti. İngiliz ekibi bu sonucun ardından H Grubu'nda dördüncü haftada 12 puan ile liderliğini devam ettirdi.

Haberin devamı...
[Resim: 311228_4842063252063_1005256018_n.jpg]
Son sözü söylemedik virgül çektik manchester'ı bekliyoruz.
iyi galibiyet ama ne olursa olsun burak ancak bizim ligimizde ve cluj falan klasında takımlara gol atar bu maçta bile kaç gol kaçırdı?
(11-08-2012 02:31 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]iyi galibiyet ama ne olursa olsun burak ancak bizim ligimizde ve cluj falan klasında takımlara gol atar bu maçta bile kaç gol kaçırdı?

Her pozisyonu Messi ve Ronaldo gibi oyuncular bile gole çeviremiyor burak mı çevirecek?
Maçı izlemedim. Arkadaşlara dedim bu sabah okulda, bu 5 maçta anca adam akıllı gol atabilen herif bir maçta nasıl 3 gol attı dedim.

15 Şutu varmış ondan dediler.

Doğru mudur ?
Öncelikle Galatasaray'ı tebrik ederim.Ama bu galibiyet normal.Cluj Avrupa Ligindeki takımların bir çoğundan bile kötü.Braga 2 United maçında da öne geçti ama ikisinde de kaybetti.Bu Galatasaray şanslı bir takım fakat Braga oyunuyla evinde yener gibime geliyor.Galatasaraylılar kusura bakmasın ama en kolay gruba düştünüz fakat 3.olabileceksiniz.
(11-08-2012 02:55 PM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ]
(11-08-2012 02:31 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]iyi galibiyet ama ne olursa olsun burak ancak bizim ligimizde ve cluj falan klasında takımlara gol atar bu maçta bile kaç gol kaçırdı?

Her pozisyonu Messi ve Ronaldo gibi oyuncular bile gole çeviremiyor burak mı çevirecek?

Messi ve ronaldo her maç en az 1 gol atıyor burak en az 10 gol kaçırıyor fark burda herhalde. (Bu arada burak isterse bir maçta 10 gol atsın eminim 100 gol kaçırır.) Burda galatasaraya lafım yok umut veya elmander burak kadar şut çekse her maç farka gider.
Maçı izleyemedim bir türlü, ama Burak'ın ne futbolunu ne de kişiliğini severim. 3 büyüklerden sonra Galatasaray'a gelen bir adamdan takım için savaşmasını bekleyemem Smile
Maç güzeldi özellikle hamit ve emre dikkat çekti zaten burak maçın adamıydı.Açıkçası bu futbol ManUnited'a yetermi bilmiyorum ama berabere kalırsak iyi...
(11-08-2012 05:15 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Öncelikle Galatasaray'ı tebrik ederim.Ama bu galibiyet normal.Cluj Avrupa Ligindeki takımların bir çoğundan bile kötü.Braga 2 United maçında da öne geçti ama ikisinde de kaybetti.Bu Galatasaray şanslı bir takım fakat Braga oyunuyla evinde yener gibime geliyor.Galatasaraylılar kusura bakmasın ama en kolay gruba düştünüz fakat 3.olabileceksiniz.

Futbol'dan epey anladığın belli,ManU maçında gördük Galatasaray'ı dünyanın en iyi takımı bile olsa ManU maçına özel bir motivasyonla çıkar,buda oynan oyunun kalitesini gösterir.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler