Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ah Bi Famas Olsa
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar famas cepaneliktede pazar alanındada yok.Ne zaman gelicek bilen varmı ?
Her oyuna geri dönen famas konusu açıyor. Oyunun ismi famas olacak yakında Big Grin
Allah kahretmeye kardeşim ya.Vitrin malı gibi bi koyuyolar bi geri çekiyorlar.Millet naapsın.
Ne zaman gelir bilmiyorum ama bence gelmesi lazım cünkü retail alanlar hala kullanabiliyolar cok sacma buluyorum bunu , yada marketplace geliyor millet direk 3-4 aylık alıyor....Ya koyucaksın yada tamamen kaldırıcaksın....Oyun içinde CARE PACKAGE diye birsey var orda şansını dene istersen famas geliyor bana 2 ay famas camo cıktı , şansın varsa sanada cıkar (900 Cash).
FamasRockBig Grin
çift famas var yüzüne bakmıyorum mp7a1 yeterrr
(11-05-2012 05:04 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Ne zaman gelir bilmiyorum ama bence gelmesi lazım cünkü retail alanlar hala kullanabiliyolar cok sacma buluyorum bunu , yada marketplace geliyor millet direk 3-4 aylık alıyor....Ya koyucaksın yada tamamen kaldırıcaksın....Oyun içinde CARE PACKAGE diye birsey var orda şansını dene istersen famas geliyor bana 2 ay famas camo cıktı , şansın varsa sanada cıkar (900 Cash).

Eyvallah kardeşim.750 cash gördüm sanki o paketi. Bidaha göz atıym.Olmadı öyle yapıcam artık.
m4a1 varken famas nedir ?
(11-05-2012 05:04 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Ne zaman gelir bilmiyorum ama bence gelmesi lazım cünkü retail alanlar hala kullanabiliyolar cok sacma buluyorum bunu , yada marketplace geliyor millet direk 3-4 aylık alıyor....Ya koyucaksın yada tamamen kaldırıcaksın....Oyun içinde CARE PACKAGE diye birsey var orda şansını dene istersen famas geliyor bana 2 ay famas camo cıktı , şansın varsa sanada cıkar (900 Cash).

Ben 30 Tl yatırdım Famas'a Care Package den hep desert aug cıktı o yüzden hiç bulasmıyorum o pakete
Ne famasmış ya. Ret var kullanmıyorum bile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler