Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilirmi?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar 2 tane sorum olacak.

-1 aylık üyelik satın aldıktan sonra prenin bitmesine bikaç saat kala 5. ve 6. slotu silip tekrar alsam 1 ay boyunca premiumsuz kullanmaya devam edebilirmiyim (premiumsuz 6. slotu değişimli olarak m14 ve flash ı kullanabilirmiyim ?)

-ve psg yi üyelik bitmeden 2 ay yada daha fazla gün alıp kullanabilirmiyim ?
Yetersiz bilet günü hatası verir alamazsın. En azından bırakmadan önce öyleydi Smile
5 slotu presiz uzatamazsın . 6 slotu ise gerekli itemler alındıktan sonra kullanabilirsin.
(11-05-2012 10:29 AM)EmpeRoR* Yazılan: [ -> ]5 slotu presiz uzatamazsın . 6 slotu ise gerekli itemler alındıktan sonra kullanabilirsin.

Ben 5. slotu eskiden pre bitmeden alıyor 1 ay daha kullanıyordum diye hatırlıyorum.Gamefirstte böyle değilmiydi ?
Peki Psg yi pre bitmeden 1 ay yada daha fazla alabiliyormuyuz??
psgyi kullanırsın ama flash ve m14 falan alırsan 6. slotu kullanırsın diye biliyorum
psg,flash mine,m14 ve adrenalin ve aynı zamanda psg ne kadar süresi varsa premiumsuz bitene kadar kullanabilirsin. Ama premium olmadan 5. sloth kullanılmıyor.
(11-05-2012 11:58 AM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]psg,flash mine,m14 ve adrenalin ve aynı zamanda psg ne kadar süresi varsa premiumsuz bitene kadar kullanabilirsin. Ama premium olmadan 5. sloth kullanılmıyor.

Yani premium bitmeden hemen önce 6. slotu alırsam 1 ay boyunca
(m14 ve flash) ikisinide kullanabilirim aynı anda öylemi ?
Aynı andadan kastım 6 ya basınca bi m14 bi flash geliyor ya onu kastediyorum.
6. slot change almanda gerekir. 5. slot olayı ise gold premiumda silip alamıyorsun
(11-05-2012 11:06 AM)ekinoks Yazılan: [ -> ]
(11-05-2012 10:29 AM)EmpeRoR* Yazılan: [ -> ]5 slotu presiz uzatamazsın . 6 slotu ise gerekli itemler alındıktan sonra kullanabilirsin.

Ben 5. slotu eskiden pre bitmeden alıyor 1 ay daha kullanıyordum diye hatırlıyorum.Gamefirstte böyle değilmiydi ?
Peki Psg yi pre bitmeden 1 ay yada daha fazla alabiliyormuyuz??

Evet ala bilirsin ama flash ve m14 değişimli kullanamazsın sadece birini kullanabilirsin.
teşekkürler
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler