Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Türkiyeden ban yiyenler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
1.0wnag3
2.burakkandoker
3.fire0fdeath
4.atametal
5.oOl3rucew888Oo
6.codenameturk
7.llmumy24ll
8.UnstoppabLe
9.Mysteriousx
10.raschday
11.harika
12.R2DAndreoe
Alıntı.
13.Tam1Harika
14.OttomanReader
15.l0quzhanl
16.ultimatex
17.Leonx
tek tek listemi çıkardın Big Grin
helal olsun
.D saol tam1harikay ı oyunda görmüştüm yazık olmuş.
Fail. Türkiyeden ban yiyenler demiş listede eziyetci yok, diğer birkaç kişi daha yok. Bir bu kadar daha var listede.
(10-31-2012 05:56 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Fail. Türkiyeden ban yiyenler demiş listede eziyetci yok, diğer birkaç kişi daha yok. Bir bu kadar daha var listede.

Gerisini sen eklersin dedim adamım
O listeden göze çarpanlar işim gücüm yok bide onlarımı yazcam alıntı yaptım.Be gülümmm
(10-31-2012 05:58 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]
(10-31-2012 05:56 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Fail. Türkiyeden ban yiyenler demiş listede eziyetci yok, diğer birkaç kişi daha yok. Bir bu kadar daha var listede.

Bir işi yapmaya niyetlendiysen, ya tam yaparsın ya da başlamazsın. Başkasının yardımını beklemek acizliktir.
Konu başlığını görünce bu adam ağır işsiz tek tek ban yiyenlerin isimlerini yazmış diye düşündüm.Üşenmiş bir kısmını yazmış Big Grin
(10-31-2012 05:59 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

Bir işi yapmaya niyetlendiysen, ya tam yaparsın ya da başlamazsın. Başkasının yardımını beklemek acizliktir.

Doğru söylüyorsun işe başladım ama işi bitirdim demedim ki ne zaman istersem o zaman bitiririm yani senin analyacağın sen kendin birden konuya * gibi atladın.Sorun yok işe devamBig Grin
(10-31-2012 06:02 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Konu başlığını görünce bu adam ağır işsiz tek tek ban yiyenlerin isimlerini yazmış diye düşündüm.Üşenmiş bir kısmını yazmış Big Grin
Big GrinBig GrinBig Grin
Onu yapan varsa deli onu .Alıntı dedim.Ss.gifSs.gif
(10-31-2012 06:02 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]

Doğru söylüyorsun işe başladım ama işi bitirdim demedim ki ne zaman istersem o zaman bitiririm yani senin analyacağın sen kendin birden konuya * gibi atladın.Sorun yok işe devamBig Grin

Devam ediyorsan hani nerede yeni eklenenler ? Kıyıya vurmuş balık misali.
Görmediğiniz isimleri yorum olarak yazın.Ss.gifSad
(10-31-2012 06:04 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(10-31-2012 06:02 PM)llcentropusll Yazılan: [ -> ]

Doğru söylüyorsun işe başladım ama işi bitirdim demedim ki ne zaman istersem o zaman bitiririm yani senin analyacağın sen kendin birden konuya hıyar gibi atladın.Sorun yok işe devamBig Grin

Devam ediyorsan hani nerede yeni eklenenler ? Kıyıya vurmuş balık misali.
Zafer senlemi uğraşcam geçenki gibi yapma görmediğini yorum olarak yaz .Canın sıkıldıysa benle uğraşma parmak değiştir.Karmaşık sayılara çalısıyorum hadi bySadSad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler