Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Onursuzlar Listesi 31.10.2012
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(10-31-2012 05:33 PM)KérémDilşékér Yazılan: [ -> ]
(10-31-2012 05:20 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]burakkandoker derken =D ne yapmışlar benim hesapta
.D bence birisi senin adında açmış

Şaka mısın Big Grin
(10-31-2012 05:36 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(10-31-2012 05:33 PM)KérémDilşékér Yazılan: [ -> ]
(10-31-2012 05:20 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]burakkandoker derken =D ne yapmışlar benim hesapta
.D bence birisi senin adında açmış

Şaka mısın Big Grin
Vay yalaka kerem ya hack ya küfür yada bugdan ban yemiş Big GrinSs.gif
Tüm etkin uyarılara rağmen bilinçli ve kasıtlı bir şekilde hile ve türevlerine tenezzül etmekten hoşlanan "sözde" oyuncuların mağlubiyetlerini görmekten mutluluk duymaktayım.

Değerli Can Bey'e ve Nexon adminlerine, dürüst ve yürekli War Rock oyuncularına sonsuz sevgi ve saygılarımla.
(11-01-2012 02:17 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Tüm etkin uyarılara rağmen bilinçli ve kasıtlı bir şekilde hile ve türevlerine tenezzül etmekten hoşlanan "sözde" oyuncuların mağlubiyetlerini görmekten mutluluk duymaktayım.

Değerli Can Bey'e ve Nexon adminlerine, dürüst ve yürekli War Rock oyuncularına sonsuz sevgi ve saygılarımla.

Sanırım gereksiz biçimde virus programı vb. türden Hs sayesinde hesabı kapatılmış olan arkadaşlara ağır yaralayıcı içerik hissettim belkide yanlış anladım...
Bir zamanlar bende bu şekilde oyundan uzaklaştırılmıştım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler