Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bunun Gibilerine!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

Bunun giblilerini Bogacaksın

HADDİNİ BİL MEHMET ARSLAN
bacaklarını kırıp hadi sende oyna diyeceksin böylesine, kendine birşeyleri yedirememesi ne diyeceğini bilememiş adamım
Bir yerde haklı (ülkemizdeki engelliler hakkında konuşması) ama galatasaray tekerlekli sandalye takımı ülkemizi gururlandırıyor, gururlandırmaya devam edecek.
Engellileri o kadar düşünüyorsa belediyelere laf söylesin sokaklara çıksalar gidecekleri kaldırım yok bu ulkede.Otobüslerde engellilerin rahatca binebilecekleri mekanizmayı ben daha Türkiyede görmedim.Burası Türkiye başarılıda olsan başarısızda olsan bunun gibi andavallar kesin çıkar.
Bu adam zihinsel engelli böyle düşünmesi normal bence daha fazla üzerine gidilmemesi gerekir.Dalga geçmeyin günah.
Adam olayı çok yanlış anlatmış, Galatasaray'da gönüllü engellilerin olması gerektiğinden bahsetmiş, yabancı ve ücretli oyunculardan değil.

Galatasaray engelli basketbol takımı hakkında ayrıntılı bilgiye sahip değilim ancak, kesinlikle gurur duyuyorum. Spor, futbol, basketbol, voleyboldan ibaret değildir, her dalına ve yapana saygı duyulmalıdır.
Referans Adresler