Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nexon Setup Hatası [ERROR CODE = -46]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bilgisayarıma format attım ardından oyunu kurmak istiyorum ama "reading file info" diyor ve sonradan oyunu kurmaya başlaması lazımken "An Error occurred during installation. Please try again." diyor tamam deyince " [ERROR CODE = -46] Insattalation file is corrupt and cannot install the game." hatasını veriyor oyunu kuramıyorum çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba ?
Sen CS bırakıp da mı geldin foruma ? Nicke bak :/
(10-29-2012 08:43 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Sen CS bırakıp da mı geldin foruma ? Nicke bak :/

Boş konuşmasan ne ka güzel olucak sanane nickimden sorunu biliyosan yaz bilmiyosan laf kalabalığı yapma.
adam procünüp ya beyfendi
oyunu tekrar indir
(10-29-2012 08:48 PM)MertYs*ProCünüp Yazılan: [ -> ]
(10-29-2012 08:43 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Sen CS bırakıp da mı geldin foruma ? Nicke bak :/

Boş konuşmasan ne ka güzel olucak sanane nickimden sorunu biliyosan yaz bilmiyosan laf kalabalığı yapma.

Abo. Türk kızından beter la bu. yarım satır yazı yazdım triplere girdi dakikasında.
(10-29-2012 08:58 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(10-29-2012 08:48 PM)MertYs*ProCünüp Yazılan: [ -> ]

Abo. Türk kızından beter la bu. yarım satır yazı yazdım triplere girdi dakikasında.

[Resim: 9090155c-76c6-44d0-a6a4-26db06832ee5.gif]
Mastürbasyonu azalt veya oyunu silip tekrar indirmeyi dene
O siteden girince gelmiyormuydu hata Tongue
http://warrock-stats.com/download.php?fileID=1 Buradan ındır arkadasım'da aynı sorunu yasamıstı buradan ındırınce sorun olmadı dene istersen.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler